Szerintetek, ha valamit nagyon szeretnék, akarjuk akkor az előbb-utobb teljesül?
Igen, persze ésszerű keretek közt és akkor, ha az a javadat szolgálja.
Ajánlom, olvasd el a Vonzás törvényét, vagy nézd meg A titok című filmet.
Én hiszek ebben, igen. Teszek is érte, ha akarok valamit de úgy gondolom, hogy a hit is nagyon fontos hozzá.
Van is olyan mondás, hogy vigyázz mit kívánsz, mert a végén valóra válik.
Ha valamit nagyon szeretnél, akkor sokszor a véletlenek is pont úgy történnek, hogy teljesüljön.
20:47-es vagyok.
Szerelemben:
Én pl. életem legelső szerelmét 2 évig szerettem plátói módon, soha nem jöttünk össze, semmi sem volt köztünk, de megtanultam szeretni, így az életnek ezzel ez volt a célja.
A férjemre egy teljes évet vártam, míg közben neki is és nekem is volt más partnerünk, de mindeközben az első találkozásunkkor tudtam, hogy ezt a férfit én nagyon szeretem és szívem mélyén kívántam, hogy vele élhessek.
Ma is boldog házasok vagyunk.
Van is olyan mondás, hogy vigyázz mit kívánsz, mert a végén valóra válik.
Ha valamit nagyon szeretnél, akkor sokszor a véletlenek is pont úgy történnek, hogy teljesüljön.
hát nagyon remélem,hogy mi is együtt leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!