Miért ilyen nehéz, ha szeretni akarjuk egymást?
Kisérta múlt...
Neincs még lezárva az a komolya kapcsolat..
Vagy csak fejben létezik, a lényeg hogy ott van!
én kb 16 évesen viselkedtem így.
a megoldás az ha konkrétan de finoman rákérdezel,hogy akkor mi van velünk mi az a gát ami nem engedi tovább lépni
ha szeretitek egymást muszáj őszintén kommunikálni
hisz felnőtt emberek vagytok.
nem megoldhatatlan ez a dolog ,de semmiképp ne éreztesd vele,hogy zavar ha még szűz vagy tapasztalatlan ,ne okozz neki csalódást mert még jobban visszahúzódik a csigaházba,
ha akarsz ezen változtatni ,tényleg egy meghitt de őszinte beszélgetés sokat segít.
"Attól tartok, ha ez így megy tovább, kialszik ez a szerelem. Jól gondolom?"
Igen, mert a nők nem szeretik a félénk férfiakat.
Ugyanakkor ha egyéb okokból úgy látod, hogy érdemes lenne, akkor neked kell megoldanod a helyzetet, mert neki szemlátomást nem megy. Lehet, hogy nem tudja, hogy esélye van nálad. Ez akkor van így, ha pl. nagy köztetek a korkülönbség, vagy nem tudja, hogy nem vagy együtt senkivel. Akkor is így gondolhatja, ha te bulizós, nagyvilági nő vagy, aki folyton a bulis kalandjait meséli, ő meg nem tud hasonlóval előállni, ezért úgy gondolja, nincs esélye nálad. Végül az is lehet, hogy ő nem akar "kapcsolatot", csak barátságot. Egyszerűen kérdezd meg tőle, miért nem csókol meg. Ő erre vagy megcsókol, vagy elpirul és elkezd magyarázkodni. Ha az utóbbit csinálja, akkor reménytelen eset.
Szeretem a félénk férfiakat, de nekem ez már túlzás.
Nincs köztünk nagy korkülönbség (2 év, ő az idősebb), egy hullámhosszon vagyunk, szerintem többet akar barátságnál, hiszen ha leülünk bárhová, akkor megfogja a kezem, simogatja, de ennyi és nincs tovább. A múltkor simán ott is aludt volna nálam, de hát nem értem, hogy gondolta. Még nem is tartunk ott, a búcsúzkodás meg tisztára kínos, mert szerencsétlenkedik, hogy mi legyen. Szerintem is az lesz a legjobb megoldás, ha beszélek vele...de szinte majdnem biztos, hogy képtelen lesz erről komolyan beszélni. Valami nem stimmel itt, érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!