Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha felszáll egy pár akármilyen járműre akkor kezdik el nagyon szeretni egymást?
Nem tudom, de tényleg idegesítőek.
Most hogy mondod pont egyik nap a buszmegállóban álltam egy párral. A buszmegben csak fogták egymás kezét, de a buszon meg a fiú leült, a lány meg az ölébe, és elkezdtek smárolni. Már eleve sztem túlzás hogy az ölébe ült így nyilvános helyen, de a lány olyan volt mint aki kb figyeli hogy ki nézi őket. K*rva idegesítő volt.
nem csak tizenévesek csinálják ma is láttam egy ilyen párt akik már nagyon nem voltak tizenévesek (nem voltak öregek :D)
szerintem azért csókolózni mert nincs miről beszélni elég hülyeség ha valakit szeretsz nem kell feltétlenül beszélgetni vele hogy jól érezd magad
Mi sosem nyalakodtunk, ahogy emlékszem egyszer a parkban de egy eléggé eldugott padon és nem volt semmi csak sima csók:D na pont akkor jött "anyósom" és mind bippelgette a páromat, hogy hagyjuk abba, "nem illik":D:D:D
Amúgy tényleg soha nem fordult elő. Szerintem a nagy nyilvánosságnak semmi de semmi köze ahhoz, hogy hogyan csókolózunk...hogy szeretgetjük egymást...arra megvan a hely és idő...Nagyon utálom azokat a párokat is akiknek társaságban (pl baráti társaság) nincs jobb dolguk mint egymást nyalják fényesre...szerintem annyira gáz...főleg ha az illető már felnőtt ember...
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!