Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Életem egyetlen és legőszintéb...

Életem egyetlen és legőszintébb célja az, hogy találjak egy gazdag és bőkezű férjet. Baj ez? Azt jelenti, hogy nem vagyok normális? Lehet nem sikerül, mert mindig az nem sikerül amit a legjobban szeretnénk?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 19:50
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
95%

csak egy tanács a sok mellé.mielőtt belekezdessz a vadászatba, nézz meg egy filmet! a címe: Egy ágyban az ellenséggel.

rögtön megérted majd azt a csajt, aki tnap olyan szépen ecsetelte az életét.

2011. ápr. 17. 18:18
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább szánalmas és sajnálatra méltó, nem pedig bűn.

Az ember azért ember, hogy ne csak a fajfenntartásra törekedjen, hanem az önmegvalósításra, legyenek céljai, amit csak egyedül érhet el. Keress ilyen célokat, ne egy gazdag pasi legyen már a célod

2011. ápr. 17. 22:37
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Igazat kell adjak annak a hsz-nak aki azt irta, hogy a stílus nem tesz alkalmassá arra, hogy feleség legyél. Olvasd el annak a nőnek a hsz-át újra aki leirta neked az életét! Szépen, összeszedetten, intelligensen. Nézd meg hogyan reagáltál rá! Pedig (ha jól értelmezem) szinte azonos korúak vagyok, fiatalok és mégis. Ezért nem találsz te olyan gazdag férjet, mint ő soha.
2011. ápr. 22. 10:45
 44/50 anonim ***** válasza:
77%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-17 10:12

Válaszolnék, ha nem gond, hátha még olvasod.

Azért a "főiskola", mert nem titok, hogy sok lány mellékállásban neten árulja a bájait, vagy diszkókban táncol, esetleg webcam munkákat vállal, mivel sokkal jobban fizet, mint az árufeltöltő folyamatos éjszakásban. :D

2011. ápr. 22. 19:06
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: pont az ilyen számító dögök miatt vannak előítéletek a nőkkel szemben. Sajnos :(
2012. jún. 12. 09:44
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy elég jómódú férfi párja vagyok. A tenyerén hordoz, bármit megkaphatnék tőle, ha kérném, de nem kérem. Méghozzá azért, mert nem a pénzéért vagyok vele, gyakran szabályosan könyörgök, hogy hadd fizessem én a vacsorát, és én ugyanúgy meglepem apróságokkal, mint ő engem, sajnos jelenleg ki-ki a pénztárcájához mérten. Egyszer beszélgettünk erről, hiszen én jóval fiatalabb vagyok, ő pedig sokkal gazdagabb, és azt mondta, hogy tudja, hogy nem a pénze kell nekem, és ha azt gondolta volna, hogy én csak arra játszom, akkor le sem áll velem. Nyilván nem tudom megmondani, hogy én azért kellek-e neki, mert fiatal vagyok, de nem nézek ki különösebben jól, bájos arcom van de van rajtam nem is kevés fölösleg, szóval ha neki egy fiatal manökenalkatú lány kellene, akkor simán meg tudna fizetni egyet, de nem tette. Szerintem ez eléggé árulkodó, hogy ő inkább egy olyan embert keresett, akinek a társaságában is jól érzi magát, és esze ágában sem lenne egy ennyire nyilvánvalóan pénzéhes nőre pazarolni az idejét.
2012. szept. 27. 00:28
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az utolsohoz hasonlo a szitum. Egy jomodu ferfi elettarsa vagyok, s kulfoldon elunk. Mivel az erzeseink miatt vagyunk egyutt, es nem a penz miatt, igy nincs is gond. Igaz, hogy regota o tart el, bar nekem is van egy minimalis bevetelem, regebben tobb is volt. Mar az elejetol fogva igyekeztem megoldani, hogy ne kelljen tole kernem koltopenzt, bar szivesen adott. Sosem rotta fel nekem, es en sosem tekintettem magam labtorlonek emiatt. Mi egy eletre tervezzuk a kapcsolatunkat. Sokkal jobb pasit is megkaphatnek, de nekem o tokeletesen megfelel. Mert a belsot nezem. Nem dus gazdag, de nincs anyagi gondunk. Kihasznalhatnam ot, de nem teszem. Ezt o is ertekeli, azt mondta ha olyan lennek, nem lenne velem. Amugy meg pont azert mert en nem hasznalom ki, nem erzem azt sem, hogy mindent el kell tole viselnem. Igy ha valami bajom van, akkor bizony megmondom hogy ez nekem igy nem tetszik, es bantonak erzem. Sokat valtoztunk mar egymas miatt pozitiv iranyban. De amugy nagyon aranyos, es kedves is.
2012. szept. 29. 13:37
 48/50 anonim ***** válasza:
Ha igaz, amit írtok, utolsó 2 válaszolók: a párotok társasága milyen emberekből áll? Úgy értem, ha a párotokkal mentek az ő társaságába, akkor milyen a hangulat közöttetek és pasitok barátai között?
2012. szept. 30. 21:28
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
A párom barátai vagy régi barátai, akiket középiskola, egyetem óta ismer, vagy a kollégái. Igazából nem tudom mire vagy pontosan kíváncsi. Van, akivel jó a viszonyom, van, akivel kevésbé, mert nem nagyon szeretem a stílusát, de azokkal nem találkozom és kész. De javarészt szórakoztató, humoros emberekből áll, akikkel pozitívan állunk egymáshoz, ugyanez elmondható a páromról és az én barátaimról is. Ha az anyagi helyzetükre vagy kíváncsi akkor arról nem tudok nagyon nyilatkozni, nyilván látom, hogy vannak köztük vagyonosabbak és kevésbé eleresztettek is, de ennek nincs köze ahhoz, hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz.
2012. okt. 2. 20:21
 50/50 anonim ***** válasza:
Kamu
2021. nov. 24. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!