Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Életem egyetlen és legőszintéb...

Életem egyetlen és legőszintébb célja az, hogy találjak egy gazdag és bőkezű férjet. Baj ez? Azt jelenti, hogy nem vagyok normális? Lehet nem sikerül, mert mindig az nem sikerül amit a legjobban szeretnénk?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 19:50
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
86%
20.04 vagyok. megyek! amit irtál az igaz, valóban (anyagilag) úgy élek, ahogyan te is szeretnél. de tudod mit? ha újra 17 lehetnék, akkor inkább lottót vennék! Egyébként baromi profán és egyszerű volt a megismerkedésünk, bejelentkeztem hozzá.
2011. ápr. 16. 20:35
 22/50 anonim ***** válasza:
65%
Bejelentkeztél hozzá?
2011. ápr. 16. 20:39
 23/50 anonim ***** válasza:
61%

ez már off lesz, de még válaszolok, bejelentkeztem, mert egy orvosról van szó. ráadásul plasztikai sebész, gondolom ez csak borzolja most a kedélyeket

egyebeket hagyjuk, mert ez már nem a kérdező javát szolgálja

2011. ápr. 16. 20:42
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, micsoda egy primitív k*rva! Sajnálom, egyik előző, hogy így jártál, senkinek nem kívánnék hasonló életet. Semmit nem ér a palota ha te csak egy bábú vagy benne. Így akarod leélni az életedet? Szerintem nem kell beletörődnöd semmibe.. egy életed van, és meg fogod bánni, ha nem is próbálsz boldog lenni.

Természetesen nem hátrány, ha egy pasinak van pénze, de ez számomra csak mellékes szempont lehet a becsület, türelem, megbízhatóság, hűség és egyéb erények mellett, egyiket sem áldoznám be érte!

De ha a kérdező ilyen stílusban társalog, bármely jó érzésű pasi körberöhögi és elhúz a sportkocsijával. A pénzéhséget nem lehet elrejteni, meglátszik az ember viselkedésén, beszédén..

2011. ápr. 16. 20:44
 25/50 anonim ***** válasza:
90%
Budán élek. Szoktam a Mammutban vásárolni. A férjemnek volt kabriója. Nem vagyunk gazdagok. Na, erre varrj gombot :)
2011. ápr. 16. 20:47
 26/50 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk ez, hogy "gazdag" relatív, kinek mi a gazdagság. Nekem már az is az, ha valakik el tudnak menni nyaralni. Másnak meg a kábrió. (Még le sem tudom írni, ennyire távol áll tőlem :P) szóval értitek. Kemény az élet......már akinek.
2011. ápr. 16. 20:49
 27/50 A kérdező kommentje:
19 évesen elmentél plasztikai sebészetre?? Akkor tutira nem jösz valami szegény családból.. mit akartál, mellnagyobbítás, orrplasztika?? Ennek már annyira kamu szaga van.. már ne is haragudj.
2011. ápr. 16. 20:55
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
édes vagy. olyanról még nem hallottál, hogy vkinek egyéb plasztikai sebészeten megoldandó problémája akad? nekem volt és most jusztse kötöm az orrodra, hogy mi. TB-támogatott, BNO kódos, igazi orvosi diagnózis, aminek effektiv semmi köze a szépészethez.
2011. ápr. 16. 20:57
 29/50 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki olyan célokat tűz ki maga elé, amilyet akar. Én művésznek tartom azokat az embereket, akik képesek feltűnés nélkül lenyúlni a másikat. Ehhez is kell ész, de tisztesség viszont nem sok. Szóval a sorsod magad választod bizonyos mértékig, ha neked ez így jó,akkor senkinek semmi köze hozzá.Ha te boldog lennél egy gazdag férfi mellett, akkor keress ilyet. Senki sem szólhat bele és ítélkezni sincs joga feletted senkinek.
2011. ápr. 16. 21:05
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ilyen beszédstílussal (írásmóddal) ne várj sok jót. Egy nő aki ad magára valamit nem káromkodik, nem beszél ilyen csúful.

Ha találnál magadnak egy pénzes férfit (kétlem) az biztos, hogy megnézné, hogy nehogy egy ordenáré libát vegyen el.

Pénzért képes lennél napi veréseket kibírni, csak, hogy a kacsalábon forgó kastélyod meglegyen?!

Egyet mondok, elvárásaik a férfiaknak is vannak, pl hogy ne a pénzét szeresd, hanem őt, legyél értelmes, tudj viselkedni stb, az, hogy téged szépnek mondanak az régen kevés(egyéb még nem derült ki rólad, csak ez meg az, hogy nagyon pénzéhes vagy).

Irigy vagy azokra akiknek kerül egy ilyen férfi? Akkor beavatlak abba is, hogy nem mindenki mutatja, hogy van pénze, pont azért, hogy az ilyenek mint te ne tudják kihasználni.

Tanácsolom neked, hogy először kezdj valamit magaddal, az életeddel, mert ennek a gondolatodnak sok jövője nincs.

2011. ápr. 16. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!