Mit tegyek? Zaklatnak a nagyszüleim!
5 hónapja költöztem ki az anyukámmal és a párjával(apáék elváltak) Angliába.Nagymamámék(főleg apámék)nagyon bepipultak de egy idő után lecsillapodtak.10 perce (miközben egy barátnőmmel beszélgettem)feljöttek nagymamámék(apai ágról) a skypera és én nem szeretnék még velük beszélni éls írtam hogy most fáradt vagyok meg mindjárt megyek enni utána meg tanulni...stb.aztán írták hogy de beszéljünk már én meg írtam hogy most nem megy.Aztán közöltem velük hogy kilépek.(nem léptem volna ki csak láthatatlanná váltam volna és beszéltem volna még szívesen a barátnőmmel mert rég beszéltünk)Erre elkezdtek hívogatni(skypeon) én meg mellőzgettem egy ideig atán meguntam és mondtam a barátnőmnek hogy kilépek mert nem hagynak békén.
Ki tudja,lehet még most is hívogatnak...
Mit tegyek?Ismerem őket,nem hiszem hogy abbahagyják...
12L
Van igazad, kötelezöen ott ülni akkor is mikor nem akarsz vagy épp mással beszélnél elég nyomasztó. Ezek a programok nem is erre valók, ha valaki azonnali reagálást vár akkor marad a telefon, egy ilyen programnak épp nem ez a szerepe, ezért is kevelik sokan, ha van időm odaülök he nincs akkor majd csak 12 óra múlva, de az üzenetet akkor is megkapom ha nem ülök ott.
De.. vedd figyelembe a következőket mielött rejtözködsz a nagyszüleid elöl. Nekik ez az egész skype meg a pc úgy ahogy van inkább nyüg és feladat mit szórakozás. Feltételezhetően az alapvető ok ami miatt egyáltalán ezzel foglalkoznak az a veled való kapcsolattartás.
Ők nem értik teljes egészében azt ha online vagy az még nem jelenti feltétlenül azt hogy a gép elött is ülsz vagy hogy időd van rájuk, ők úgy kezelik ezt a dolgot mintha telefon lenne és nem értik miért nem szólsz bele.
Ebben a dologban most te vagy az okosabb, segits nekik, idővel ráéreznek a dologra és majd gördülékenyebben megy dolog. Mutass nekik pár lehetőséget, küldj nekik képeket, videófelvételt, fedeztesd fel az internet kinálta lehetőséget és legyél velük jóval türelmesebb mint egy barátnődel, ők nem a neten nőttek fel, még csak most tanulják és ismerkednek vele.
Természetesen nem lehet mindig időd arra ha belépnek azonnal több órás beszélgetésbe kezdj velük, lehet sok dolgod vagy épp kedved máshoz, de ha a fentieket figyelembe veszed akkor talán többször leszel hajlandó velük beszélni, nagyon fognak neki örülni.
Ha pedig néha te kezdeményezed a beszélgetést azzal nagyon boldogok lesznek.
kár volt feltenni a kérdést ...
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:50
te meg eredj a jó büdös francba nem fogom ezt csinálni nem érdekel ha nem hiszel nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!