Nagyszüleim aranylakodalmára szeretnék egy képekből álló összeállítást készíteni. Ajánlanátok hozzá romantikus zenéket?
50. házassági évfordulójuk alkalmából egy ilyen fotó összeállítással szeretném meglepni őket. Olyan érzelmes szerelmes számokra lenne szükségem, amelyek magyar dalok, ugyanis ők nem beszélnek angolul, így szeretném, ha értenék a számok mondanivalóját. Tudtok ilyeneket?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Hát nem tudom milyenek a nagyszülők, de az enyémeknek nem jönne be a zenei rész.
Amúgy Republik-tól pl: Szeretni valakit valamiért, Engedj közelebb stb., stb.
Szia!
Akkor a 60-as évek slágerei jöhetnek szóba, pl. Németh Lehel: Reszket a hold a tó vízén stb.
Itt nézz körül, kikerestem neked ezeket:
Üdv!
Hogyan tudnék élni nélküled.
Érted vagyok
Szivből szeretni
Robin Hood-ez a szerelem végtelen
Először is köszönöm a válaszokat! Most meghallgattam mindegyiket és itt bőgök, olyan megható, ahogy a 2 öreg szereti egymást, hogy minden szó igaz rájuk! :)
Nagyon szeretik az érzelmes számokat, mindig nézik az ilyen tévés kívánságműsorokat és imádják, ha küldünk nekik oda üzenetet és valami szép számot! :) Szóval nekik 100%, hogy bejön! :)
Yann Tiersen - Comptine d'Un Autre Été
Olyan zenét keress, ami a koruknak megfelelő, amit fiatalkorukban biztosan szerettek.
A magyarnótát szeretik, vagy a régi filmek betétdalait, esetleg a modernebb zenét, ezt Neked kell tudnod!
Pl. "Odavagyok magáért, a fekete hajáért" :) Nézz körül a youtube-on Karády Katalin, Szeleczky Zita, Tolnay Klári dalai közt.
Máté Péter:
Te ott állsz az út végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!