Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Zaklatnak a...

Mit tegyek? Zaklatnak a nagyszüleim!

Figyelt kérdés

5 hónapja költöztem ki az anyukámmal és a párjával(apáék elváltak) Angliába.Nagymamámék(főleg apámék)nagyon bepipultak de egy idő után lecsillapodtak.10 perce (miközben egy barátnőmmel beszélgettem)feljöttek nagymamámék(apai ágról) a skypera és én nem szeretnék még velük beszélni éls írtam hogy most fáradt vagyok meg mindjárt megyek enni utána meg tanulni...stb.aztán írták hogy de beszéljünk már én meg írtam hogy most nem megy.Aztán közöltem velük hogy kilépek.(nem léptem volna ki csak láthatatlanná váltam volna és beszéltem volna még szívesen a barátnőmmel mert rég beszéltünk)Erre elkezdtek hívogatni(skypeon) én meg mellőzgettem egy ideig atán meguntam és mondtam a barátnőmnek hogy kilépek mert nem hagynak békén.

Ki tudja,lehet még most is hívogatnak...

Mit tegyek?Ismerem őket,nem hiszem hogy abbahagyják...

12L

2011. ápr. 16. 19:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
ha úgyis e-maileztek, nem értem mi a baj a skype-pal? ott is ugyanúgy kell beszélni. amiket felsoroltál nem tartoznak a főben járó bűnök közé. örülj, hogy kíváncsiak rád, hogy szeretnek és nem utolsó sorban annak, hogy élnek. az életed során nagyon sok minden megváltozhat, lehet hogy kerülsz még olyan helyzetbe, amikor rájuk nagyon nagy szükséged lesz. lebegjen ez a szemed előtt, akkor is ha most nem szeretnél velük beszélni.
2011. ápr. 16. 19:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss. De szerintem nagyon gonosz vagy a nagyszüleiddel! Lehet kioktatni, hogy ez nem igaz, de hidd el, hogy 100000x jobb ha vannak "amolyan dilis" nagyszüleid akik érdeklődnek utánad, minthogy ne legyenek :(!!

Most gondolj már bele! Hamarabb beszélgetsz egy barátnőddel, mint a nagyszüleiddel?? Gonosz vagy! És inkább te nem vagy a 100as. És szarkupacnak neveztek? Nem hiszem, hogy oktalanul mondtak volna ilyesmit rád!

2011. ápr. 16. 19:29
 13/25 A kérdező kommentje:

tudom!

meg fogok is velük beszélni,csak ma nem akartam mert az télleg igaz hogy nyűgös vagyok és ilyenkor senki nem áll velem szívesen szóba de ők meg elkezdtek hívogatni folyton és nem hagyták abba...

örülök hogy élnek meg szomoru lennék ha nem de erre még felkell készülnöm hogy beszéljek velük

2011. ápr. 16. 19:35
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Először is, a nagymamák, nagypapák, mint feledékenyek már kicsit. Ez a korral jár, te is ilyen leszel. És mondanak furcsa, esetleg csúnya dolgokat, de szerintem Te is. Ha nem is velük, de tesóddal, szüleiddel, barátaiddal biztos. És utána úgy beszélgettek tovább, mintha mi sem történt volna. Akkor tőlük miért más ez??

Egyébként szerintem egyszerűen boldogak, hogy van a skype (és azért nem lehetnek annyira bénák, ha tudják használni), és azon keresztül tudnak veled beszélni a világ másik végéről. Ha meg van webcam, még ugyebár láthatnak is :o) Szerintem aranyos dolog tőlük. Kicsit gondold át, hogy nem vagy-e egy kicsit önzőbb a kelleténél... Szegények. Én sajnálom őket miattad.

2011. ápr. 16. 19:35
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ilyenkor az a legegyszerűbb ha rászánsz 5-10 percet arra, hogy beszéljetek.

Tudom, hogy ez durván hangzik, és nyilván nem gondolkozol ilyeneken, de emlékszem, hogy régen a nagymamám hányszor hívott, hogy menjek hozzájuk, én meg talán ha 2 hetente egyszer ellátogattam hozzájuk. Aztán egyszer csak 72 évesen a nagymamám váratlanul öszeesett és meghalt.

Szóval nem azt mondom, de sose tudhatod, hogy mennyi időtök van még együtt, a nagyszülők nem élnek örökké, ne legyél ennyire önző és gyerekes. Neked csak pár perc, megmondod a barátnődnek, hogy várjon egy kicsit. Nekik ez nagyon fontos, aggódnak, az unokájuk vagy, és napi 5 perccel hatalmas örömöt szerezhetnél nekik...

Tudom, hogy nem könnyű az élet angliában és ilyenkor mennyire jó a barátaiddal beszélni, mert itt annyira mások az emberek, de a nagyszüleidet ne hanyagold el.

2011. ápr. 16. 19:36
 16/25 A kérdező kommentje:

mondtam hogy fogok velük beszélni de arra fel kell készülnöm!

és igen beismerem egy kicsit önző vagyok de higgyétek el nagymamámék nem olyanok mindig mint egy nagyszülő...ócskázzák az anyámat és vele nagyon jó a kapcsolatom és lány vagyok de egy gyereket majdnem megvertem mert csúnyát mondott az anyukámra...hát akkor milyen négy olyan ember között lenni akik folyton ezt csinálják?

2011. ápr. 16. 19:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

mit nem adnék, hogy most éljen még a nagymamám :(

elhanyagoltam sokszor, volt, hogy 1-2 hétig nem is láttam, csak anyától tudtam mi van vele. és mikor bevitték kórházba és az orvosok mondták, hogy nem adnak neki sok időt, már késő volt :( mit nem adnék, hogy 1(!!) napért vele. használd ki :(

2011. ápr. 16. 19:42
 18/25 anonim ***** válasza:
1%

Ha ennyire ragaszkodnak hozzád, próbáld meg őket lehúzni minél több pénzre. Írd meg nekik, hogy mennyire szeretnél megvenni ezt vagy azt, és sajnos nincs pénzed rá, tudnának segíteni?

Így legalább lesz valami hasznod belőlük.

2011. ápr. 16. 19:42
 19/25 A kérdező kommentje:
már megbocsáss előző,de ezt azért nem akarom tenni velük nem utálom őket
2011. ápr. 16. 19:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem baromira rosszul esett volna, ha ezt tette volna velem egy olyan rokonom, akiről azt hiszem, hogy szeret.

Én tuti rád sem sz.arnék ezek után.

2011. ápr. 16. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!