Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A csaj akivel járok terhes,...

A csaj akivel járok terhes, és meg akarja tartani a gyereket. Mit csináljak? Hogyan fizessek gyerektartást? Még tanulok.

Figyelt kérdés
Idősebb barátnőm van,ő az első,vele vesztettem el a szüzességem is. 4 hónapja járunk,bár otthon nem tudják,mert ő idősebb nálam. Én 16 vagyok,17 leszek szeptemberbe.Ő 22 lesz februárban. Nekem azt mondta h nem kell gumit huznom,mert h ő gyógyszert szed. Most mit csináljak? Apám szíjjat hasít a hátamból :S Nagyon félek. Ide akar költözni a barátnőm,mert már nem sokéig maradhat az albérletében,a szülei meg az ország másik felében laknak. Segítsetek,hogyan mondjam el én ezt itthon? nem akarok még apa lenni,nem akarom h ide költözzön. Ha megtarjta tényleg a gyereket akkor én miből fizessek gyerektartást? Félek
2011. ápr. 16. 18:36
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kerdezo!

Teged ez a csaj nagyon csunyan becsapott.

Elore kitervezte,hogy ez az egesz igy tortenjen mivel ugye nem maradhat az alberletben.

Tudta,hogy a szuleid csak ugy nem fogjak Ot eltartani ezert a ket variacio kozul most az egyik allt elo:

1. Vagy tenyleg kamuzott, nem szed gyogyszert te meg bedoltel neki es igy terhes lett

2. Vagy tenyleg szed gyogyszert es csak azt allitja,hogy terhes de valojaban kamuzik.(gondolom kesobb elvetelest szimulalna)

Eloszor derisetek ki,hogy tenyleg terhes-e:

Terhessegi tesztet barhol tudsz szinte venni, par szaz ft. Kenyszeritsd (ha kell a szuleiddel egyutt),hogy csinalja meg a tesztet.

Ha valoban terhes akkor sem a szuleidhez kene koltoznie es nem eltartattnia magat. Irtad,hogy vannak szulei. Miert nem hazamegy akkor?

En a helyedben a csajjal azonnal szakitanek.

1. En nem vagyok benne biztos,hogy a gyerek toled van. Ez a csaj egy rib@nc.

2.En elitelem azt ha egy no ugy lesz terhes,hogy kijatszik a parjaval,holott tudja,hogy a parja nem akar meg gyereket. Esetedben ugye nyilvanvalo mivel meg te is az vagy.

3. En nagyon-nagyon abortusz ellenes vagyok. Sajnalom elore ezt a picit mert mindenkepp rossz lesz neki. Ha abortusz ugye akkor meghal, ha megtartja a csaj akkor sztem egy ilyen anya mellett mindig hallgatni fogja,hogy O csak egy eszkoz volt arra,hogy valahol a kedves anyuka eloskodni tudjon. De a no dont ebben az esetben mivel az O meheben novekszik a baba.

4. Mindenkepp beszelni kell a szuleiddel es az O szuleivel. Elkell mondanod a szuleidnek ugy ahogy itt leirtad,hogy azt mondta fogi gatlot szed,hogy most kell mennie az alberletbol es hozzatok akar koltozni. Igy latni fogjak a szuleid,hogy teged a csaj kihasznalt.

Ja es anyukad vagy apukad mondja meg a csajnak,hogy szo sem lehet rola,hogy oda koltozzon. Menjen a szuleihez.

Ha a csaj megis vallalja es megszuli, csinaltassatok DNS vizsgalatot. Ha tied a baba akkor viszont vallald, latogasd es torodj vele.

En 22 eves no vagyok, ferjezett, van egy 21 honapos kisfiam. A gyk-n dobbenten olvasom,hogy a korosztalyom beliek meg milyen gyerekek. Jo lenne mar felnoni es elkezdeni komolyan venni az eletet! En mar a gimnazium mellett es dolgoztam es mellette ezer mast dolgot csinaltam. A mai fiatalokkal az a baj,hogy eltartjak magukat a szuleikkel, nem csinalnak semmi hasznosat csak eloskodnek. Ez a sztori nagyon jo pelda erre.

2011. ápr. 18. 07:27
 52/53 anonim ***** válasza:
Végül mi történt? Érdekel a végkifejlet.
2014. szept. 17. 21:04
 53/53 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel mi van veletek?
2014. okt. 23. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!