Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A csaj akivel járok terhes,...

A csaj akivel járok terhes, és meg akarja tartani a gyereket. Mit csináljak? Hogyan fizessek gyerektartást? Még tanulok.

Figyelt kérdés
Idősebb barátnőm van,ő az első,vele vesztettem el a szüzességem is. 4 hónapja járunk,bár otthon nem tudják,mert ő idősebb nálam. Én 16 vagyok,17 leszek szeptemberbe.Ő 22 lesz februárban. Nekem azt mondta h nem kell gumit huznom,mert h ő gyógyszert szed. Most mit csináljak? Apám szíjjat hasít a hátamból :S Nagyon félek. Ide akar költözni a barátnőm,mert már nem sokéig maradhat az albérletében,a szülei meg az ország másik felében laknak. Segítsetek,hogyan mondjam el én ezt itthon? nem akarok még apa lenni,nem akarom h ide költözzön. Ha megtarjta tényleg a gyereket akkor én miből fizessek gyerektartást? Félek
2011. ápr. 16. 18:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
16%

Természetesen ilyenkor ne vedd a gyereket a nevedre,illetőleg ne ismerd el az apaságot.. vagy ha nagyon szereted a barátnődet,csak akkor.

Én a helyedben természetesen válalnám az apaságot,a szüleim elé odaállnék,elmondanám,hogy anyu,apu ez van,segítsetek,ha nem tudtok segíteni,akkor a tanulás mellett munkát válalok.A barátnőmmel pedig leülnék beszélni,megígértetném vele,hogy soha a büdös életbe nem csal meg és odaköltözik hozzánk.Ennyi lenne.

2011. ápr. 16. 19:32
 32/53 tetris ***** válasza:
66%

Utolsó! Ez a fiú 16 éves! Gondolj már bele! Vállalnád a helyében az apaságot? Ne viccelj már!

Esetleg a kisebbséghez tartozol? Csak azért kérdezem, mert náluk szokás tizenéves fejjel a szülővé válás!

2011. ápr. 16. 19:44
 33/53 anonim ***** válasza:
83%
Hát téged jól bepalizott ez a lány, azon kívül, hogy orvos erősítse meg én annak is utána járnék biztosan a tied-e.
2011. ápr. 16. 19:55
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Jól belehúzott a csőbe az tény. A szüleiddel mindenképpen kénytelen leszel beszélni. Azt ugyanis eddig nem írták, hogy a jelenlegi törvények szerint ha neked nincs jövedelmed amiből gyerektartást fizess őket fogják törvényileg kötelezni az unokatartás fizetésére. Nem lehet, hogy a csajnak eredetileg is ez volt a célja?

Ami a lényeg, hogy ha magadtól nem ismered el neki kell bizonyítania, hogy tőled van a gyerek, de ha igen akkor úgy tudom a DNS teszt költségeit is rádverik.

2011. ápr. 16. 19:55
 35/53 anonim ***** válasza:
10%

Tegyél meg mindent, hogy az a gyerek ne szülessen meg stb.

Undorítóak vagytok. Okos a két szülő meg a legtöbb tanácsadó.

Alja.

2011. ápr. 16. 20:03
 36/53 anonim ***** válasza:
11%
igen tudom mit jelent az a szó h béranya. igazad van krvát kelett volna írnom
2011. ápr. 16. 20:05
 37/53 anonim ***** válasza:
18%
am most nézem 55%os vagy. a lepontozás az nagyon megy viszont a válaszadás az kevésbé. nemtom minek válaszoltam neked.
2011. ápr. 16. 20:08
 38/53 anonim ***** válasza:
26%

Ne ird alá az apasági nyilatkozatott ha az nincs nem leszel hivatalosan a gyerek apja így nem is kell fizetni, a szüleid meg nyilván nem engednék hogy oda költözön.

Elöször ezt a lánynak, aztán a szüleidnek mond el.

2011. ápr. 16. 21:15
 39/53 anonim ***** válasza:
18 év alatt nem írhat alá apai elismerő nyilatkozatot...
2011. ápr. 16. 21:38
 40/53 anonim ***** válasza:
41%

Így van! Beszéld rá, hogy vetesse el, ha nem sikerül nehogy aláírj egy darab papírt se, hiszen csak az a nő tehet róla, te ott sem voltál az a gyerek meg csak egy nemkívánatos tárgy amit ki kell dobni, még véletlenül sem a te véred, gyereked.

Világ ! Én így nem szeretlek...

És igen...ezt is tessék lepontozni, mert gáz az olyan tanács, hogy vállald a felelősséged a tetteidért!Hazudni kell, csalni és elfutni.

2011. ápr. 16. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!