A csaj akivel járok terhes, és meg akarja tartani a gyereket. Mit csináljak? Hogyan fizessek gyerektartást? Még tanulok.
Természetesen ilyenkor ne vedd a gyereket a nevedre,illetőleg ne ismerd el az apaságot.. vagy ha nagyon szereted a barátnődet,csak akkor.
Én a helyedben természetesen válalnám az apaságot,a szüleim elé odaállnék,elmondanám,hogy anyu,apu ez van,segítsetek,ha nem tudtok segíteni,akkor a tanulás mellett munkát válalok.A barátnőmmel pedig leülnék beszélni,megígértetném vele,hogy soha a büdös életbe nem csal meg és odaköltözik hozzánk.Ennyi lenne.
Utolsó! Ez a fiú 16 éves! Gondolj már bele! Vállalnád a helyében az apaságot? Ne viccelj már!
Esetleg a kisebbséghez tartozol? Csak azért kérdezem, mert náluk szokás tizenéves fejjel a szülővé válás!
Jól belehúzott a csőbe az tény. A szüleiddel mindenképpen kénytelen leszel beszélni. Azt ugyanis eddig nem írták, hogy a jelenlegi törvények szerint ha neked nincs jövedelmed amiből gyerektartást fizess őket fogják törvényileg kötelezni az unokatartás fizetésére. Nem lehet, hogy a csajnak eredetileg is ez volt a célja?
Ami a lényeg, hogy ha magadtól nem ismered el neki kell bizonyítania, hogy tőled van a gyerek, de ha igen akkor úgy tudom a DNS teszt költségeit is rádverik.
Tegyél meg mindent, hogy az a gyerek ne szülessen meg stb.
Undorítóak vagytok. Okos a két szülő meg a legtöbb tanácsadó.
Alja.
Ne ird alá az apasági nyilatkozatott ha az nincs nem leszel hivatalosan a gyerek apja így nem is kell fizetni, a szüleid meg nyilván nem engednék hogy oda költözön.
Elöször ezt a lánynak, aztán a szüleidnek mond el.
Így van! Beszéld rá, hogy vetesse el, ha nem sikerül nehogy aláírj egy darab papírt se, hiszen csak az a nő tehet róla, te ott sem voltál az a gyerek meg csak egy nemkívánatos tárgy amit ki kell dobni, még véletlenül sem a te véred, gyereked.
Világ ! Én így nem szeretlek...
És igen...ezt is tessék lepontozni, mert gáz az olyan tanács, hogy vállald a felelősséged a tetteidért!Hazudni kell, csalni és elfutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!