A csaj akivel járok terhes, és meg akarja tartani a gyereket. Mit csináljak? Hogyan fizessek gyerektartást? Még tanulok.
Nagyon nagy bajban vagy. Az egyetlen lehetséges megoldás az, ha leülsz ezzel a csajjal, és megbeszéled vele azt, hogy ha most megtartja ezt a kisbabát, akkor téged teljesen lehetetlen helyzetbe hoz. Ő is fiatal még ahhoz, hogy gyermeke legyen. Mondd el neki, hogy 4 hónapja ismeritek egymást, ez még nem elég hosszú idő arra, hogy egy életet erre építsetek. Se lakásotok, se pénzetek, semmitek sincs. Másnak a nyakára meg szemétség gyereket szülni. Nem kötelesek a szüleid odaengedni ezt a buta libát a lakásotokba csak azért, mert gyereket vár. Muszáj ezt megértetned vele, mert különben nem te, hanem apukád fogja fizetni a gyerektartást, hiszen te még fiatalkorú vagy.
Muszáj leszel minden eszközzel harcolni, itt már finomkodásnak nincs helye, különben egy életre tönkretesz ezzel a terhességgel. Fenyegesd meg, hogy mindent elmondasz a szüleinek, hogy nem ismered el az apaságot, hogy DNS tesztet kell csináltatnia, hogy eszed ágában sincs feleségül venni azok után, hogy így kész tények elé állított téged is, meg a családodat is. Elmondhatod neki, hogy egy nagy szemétláda, hogy így csőbe húzott.
A szüleiddel ülj le megbeszélni a dolgot, akárhogy is parázol, mert kifuthatsz az időből, amíg még el lehet vetetni a gyereket. Most csak rájuk számíthatsz. Beszélj velük azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem is édesanyáddal beszélj először.
Mindenestere barátnőddel is beszélned kell, mert egy gyermekhez ketten kellenek. Ha ő úgy dönt megszüli, neked még mindig ott a lehetőséged hogy írásban lemondasz a gyerekről, ha ő elfogadja, így gyerektartást sem kell fizetned, ha elismeritek hivatalosan hogy saját döntéséből tartja meg és elfogadja hogy te lemondasz róla.
Bár ez nem épp szép megoldás, de még magad is gyermek vagy. 4 hónapja jártok, ez még semmi, ráadásul épphogy kinőttél a kamaszkorból (mondjuk igen, pont ezek miatt "találták ki" a szexet felnőtteknek, nem kamaszoknak meg tiniknek mert aztán így járnak és sikerült egy újabb életet tönkretenni, ha a gyerek apa nélkül nő fel ha egyáltalán megszülethet és mindezt azért mert egy gyerek nem bírt megállni a pettingnél).
fizethetsz havi 12 rugót. sajna ez van. szüleid majd fizetik. ha lesz állásod 20% lesz. sajnálom nagyon béna helyzet. levontam a tanulságot mindig húzz kotont. 3 hónapon belül lehet abortuszt elvégezni. mikor esett teherbe a luvnya?
nemtudom h miért akarja ennyire tőled gyereket. zsetonja se lesz belőle egy jódarabig. sztem őrült.
Te bolond vagy Kölyök!
Még annyit sem tudsz, hogy csak akkor kötelezhetnek gyerektartás fizetésére ha
1 - A nevedre vetted a gyereket
2 - ha van állásod, és kapsz fizetést.
Mi miatt aggódsz?
A Csaj dolga, hogy megtarja e a gyereket vagy sem, és neked nem kell ezen mérgelődnöd sőt idegeskedned sem!
Támogasd ahogy tudod, és szeresd meg látogasd a gyerekedet, és örülj, hogy apa lettél.
A gyereket később is a nevedre veheted.
Addig meg tanulj, aztán szerezz jó állást.
először próbáld meg rábeszélni a csajt, hogy vetesse el, ha nem megy, minél előbb mondd el otthon, hátha egy kis pénz hatására megteszi.
ha nem, akkor sajna így jártál.
legközelebb húzz gumit.
Hogyan mond meg otthon?
Hát egyenlőre ne mond meg sehogy.
Beszéld meg a barátnőddel, hogy azt kell mondanotok, hogy ő egy évfolyam társa (csak párszor megbukott vagy mittudomén nyilván nem kérnek anyádék személyit)
És hogy pár napot itt aludna, ha nem gond, mert kirakták a koleszból, és haza meg nem mer menni.
Aztán ha már ennyi esezd volt gyereket csinálni egy 22 éves csajnak (ha egyáltalán igaz) akkor most gyorsan add el pár cuccodat, és beszélj a csaj főbérlőjével keresd meg, és rendezd szeméylesen az albérletet!
A csajnak meg vegyél egy terhességi teszted, és pisáltasd rá, hoyg egyáltalán igaz e amit mond, valóban terhes e, vagy csak le akar húzni pénzzel.
Persze ne mond neki ezeket a dolgokat (ne bántsd meg ezzel) csak csináld amit irtam.
Közel sem biztos, hogy terhes, vagy hogy az igazat mondja neked.
Hoppácska! Most jöjjek azzal, hogy 17 éves nagyfiú létedre már lehetne annyi eszed, hogy gumit húzol? Akkor is ha a lány azt mondja gyógyszert szed. Egyrészt mert a fog. gátló nem véd a szexuális úton terjedő betegségektől se őt, se téged. Másrészt mert mondani akár mit lehet... És ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy gyógyszer mellett sem 100%-os védelem, teherbe lehet esni. A dolog itt hibádzik, mert ha már a szexhez elég érett vagy akkor a védekezéshez is annak kellene lenned.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Gyakorlatilag nincs beleszólásod abba, hogy a lány elveteti-e a babát vagy megtartja, onnantól kezdve, hogy megfogant erről kizárólag neki kell dönteni! Mondhatod azt, hogy lemondasz a gyerekről és nem vállalod, ha nem vagy benne biztos, hogy a tiéd a baba akkor a szülést követően dns tesztet is csináltathatsz. Ha te vagy az apa akkor kaphatja a te neved ha szeretnéd vállalni, ha nem akkor nem. Gyerektartást nem kell fizetned mert nincs miből, nincs kereseted. Az állam fogja fizetni helyetted. Ha majd lesz munkahelyed és elismered, hogy a baba a tiéd akkor majd bizony kell fizetni utána a fizetésed 20%-át (ha jól tudom). Ez ilyenkor úgy szokott lenni, hogy a szülők vagy megegyeznek szépen együtt vagy bíróság elé viszik az ügyet és a bíróság kéri az apasági vizsgálatot és eldől te vagy-e az apa. Ha a tiéd a baba akkor a bíróság dönt a láthatásról és a gyerektartásról.
Hogy mondd el otthon? Drága szüleim! Van valami amit szeretnék veletek megbeszélni és szeretném ha segítenétek és kiállnátok mellettem. Van egy lány akivel 4 hónapja járok együtt, a lány 22 éves és terhes lett tőlem, meg akarja tartani a babát. Én nem szeretném ha megtartaná, de nem tudok mit tenni. Félek, hogy mi lesz és szeretném ha tanácsot adnátok és támogatnátok engem akárhogy is lesz. Tudom, hogy felelőtlen voltam, a lány azt mondta fog. gátlót szed ezért nem húztam gumit. Sajnálom, hogy történt és azt is, hogy nem mondtam el előbb, hogy barátnőm van.
Ha őszinte leszel és nem próbálsz meg kibújni a felelősség alól akkor a szüleid melléd fognak állni és támogatni fognak.
Én sem örülnék ha a fiam 17 évesen egy ilyen szöveggel jönne haza, de támogatnám mert a gyerekem és nem akarom elveszíteni. Biztos megkérném, hogy hozza el hozzánk a lányt és üljünk le közösen megbeszélni a továbbiakat.
Fel a fejjel! Apád biztos nem fog örülni (szerintem anyád se) de szíjat azért nem fog hasítani a hátadból...
Az a 22 éves csaj, aki "gyógyszer mellet" teherbe esik egy 16 éves fiútól, majd közli, hogy megtartja, és hozzájuk akar költözni
1. soha nem szedett gyógyszert
2. el akar költözni onnan, ahol él, lehetőleg ingyen lakásba
3. arra játszik, hogy gyerektartásból és juttatásokból arany élete lesz, kiszolgálják, nem kell dolgoznia
Ha lenne elég esze, jobban vigyáz, nem akarja rád erőltetni illetve nem akar apádtól gyerektartást követelni. Simán el tudom képzelni, hogy nem véletlenül történt ez az egész..
Nagyon buta és naiv vagy, ez tény. A szüleidnek mihamarabb el kell mondanod, mert ez mindenképp a tudomásukra fog jutni, és akkor már nem csak a csaj lesz a hunyó, hanem te is, mert nem szóltál azonnal. A helyedben nem nevezném többé barátnőnek azt a lányt, aki tönkre akarja tenni az életedet, közölném vele, hogy nem költözhet a szüleidhez, mert a te hibád miatt nem fogsz rájuk erőltetni még 2 eltartásra szoruló valakit, úgyhogy ha erre játszik, akkor ne szülje meg a babát. Ha meg akarja tartani, akkor tegye, de te lemondasz róla, így nem kap gyerektartást.
Csak hogy tudd, ez elég gerinctelen megoldás, de egy 16 éves gyerek egyetlen hiba miatt nem teheti tönkre az egész életét. Szólj a szüleidnek, és vállald a felelősséget! Ők valószínűleg tudnak segíteni a fejmosás és első harag elmúlta után.
Szép kis "nővel" jöttél össze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!