A csaj akivel járok terhes, és meg akarja tartani a gyereket. Mit csináljak? Hogyan fizessek gyerektartást? Még tanulok.
Kettőjük közül a nőre mondható az, hogy "érett". Ilyen véletlen nincs.. a gyógyszer azért elég pontosan működik, ha éppen valamiért nem hat, akkor sem feltétlen pont abban az időpontban fogamzóképes a nő, mások évekig próbálkoznak gyerekért, itt meg gyógyszer mellett hipp-hopp összejön.. És még meg is akarja tartani, ingyen lakást akar és gyerektartást. Ez a nő eleve így tervezte az egészet. Nem sajnálok én rajta semmit.. csak a gyereket, akinek jobb, ha meg sem születik. Azért, hogy az anyját kihúzzák abból a közegből a "felelős" nagyszülők..
A srácnak hasítsanak csak szíjat a hátából, hogy legközelebb gondolkozzon, de ennek a gyereknek nem szabad megszületnie. Egyedül a nő lenne, aki jól jár.. a fiú nem akarja, az élete megreked miatta, hiszen neki 18 évesen minden tervéről lemondva dolgozni kell menni, hogy eltartsa a nem kívánt családját.
Lehet hibáztatni őt, de még szinte gyerek, egy ilyen önző nőszemély miatt nem teheti tökre az életét. Mindenki hibázhat! Miért legyen a gyerekkori felelőtlensége miatt rossz élete?
A nő az, aki hunyó ebben a körben. Gondolom kortársai között nem talált olyat, akit bepalizhat, ezért kellett neki egy könnyen behülyíthető kölyök.. 4 hónap alatt teherbe lehet esni, ha az ember nagyon akarja - és természetesen nem védekezik mellette.
Az abortuszellenes "De hát az egy élet!" fanatikusok pedig gondoljanak amit akarnak. A kérdező és szülei élete és boldogulása fontosabb, mint egy meg sem született gyereké. A felelősség vállalása azt jelenti, hogy csak akkor szülni gyereket, mikor jó helyre kerül, nem pedig akkor, amikor épp kipottyan..
Hallottam olyan esetről, ahol a gyerek gazdag családban született, mindene megvolt amit egy ember megkívánhat. Végül öngyilkos lett, mert boldogtalan volt.. Nem ember kell, hogy eldöntse, hogy az a gyerek kicsoda lesz, ha felnő. Sok szegény, vagy hányattatott sorsú embert ismerek, akik most rendezett életet élnek, és bevallom, irigylem őket, mert boldogabbak, mint én. Nem tudhatod, hogy a gyereked milyen emberré fog válni később.
Még egy dolog: 22 éves vagyok, de nemrég mondta el csak anyukám (kb 2 éve), hogy kellett volna hogy legyen egy öcsém, vagy hugom... eléggé hülye érzés volt, mert most akkor nem én lennék az idősebb, lehetett volna egy bátyusom, vagy nővérem de mindegy..De szeretem anyukámat ugyh nem ítélem el. Csak a műveletet ítélem el, és hogy az embernek egyáltalán eszébe jut rendelkezni a másik élete felett. De hát ez a világ "rendje".
Fontos kideriteni ha megtartja h tuti a tied e a gyerek.
Amúgy nincs kereseted igy asszem lehet kérni h az állam fizesse ideiglenesen neki a gyerektartást.(ezt hallottam).
Majd lehet kérdi dns tesztet is azt is jobb addig még fiatal vagy és nincs melod mert ott is mentesülhetsz a vizsgálat ára alól.A lényeg h ne hagyd h oda költözzön.Mivel valoszinü a tied ezért valoszinü majd idővel gondoskodniod kell rola anyagilag,de most ha bedölsz a csajnak az életbe nem tudod majd elüldözni.
Kérdező! Írjál már valamit, hogy mire jutottál, és hogy a szüleiddel illetve a nővel beszéltél-e!!!!!!
Nagyon érdekel a sorsod!!!!!!
Este beszéltem a szüleimmel,h van barátnőm. Apám először örült h legalább nem vagyok b.uzi,meg h tökös vagyok mert idősebb. Anyám nem mondott semmit,csak pofákat vágott,h túl idős hozzám. Mikor megmondtam h lehet terhes,akkor nagyon kiakadtak mindketten,meg akkor is mikor mondtam h nem maradhat az albérletbe és szeretne egy időre ideköltözni hozzánk. Anyám fel akarja jelenteni kiskorú megrontásáért,de sztem ez már nem az a kategória. Apámtól kaptam egy két pofont,de rosszabbra számítottam. most senki nem beszél velem itthon,a csajom meg hivogat h akkor jöhet e.
nem tudom h most mi van
A lehető legjobbat tetted! Nyilván számítottál rá te is, hogy nem fogják megveregetni a vállad, de ebben a sztoriban alapvetően nem te vagy a hibás. Nekem is van egy fiam és kb. hasonlóan reagálnék mint édesanyád, ha egy nő ennyire csőbe húzná a gyerekemet. Elég szomorú, hogy olyan világot élünk, hogy 4 hónap után az ember nem bízhat meg annyira a párjában, hogy elhiggye, tényleg védekezik ha azt mondja.
Nagyon remélem, hogy a szüleid nem fogják befogadni a lányt, mert akkor a végén megint csak neki lesz igaza. Igazuk van azoknak, akik szerint ez nem lehetett véletlen. Nagyon csúnyán meg lettél vezetve de remélem, hogy a szüleid tudják majd a helyén kezelni a kishölgyet.
Ha esetleg mégis megtartja a babát, akkor semmiképpen ne ismerd el papíron, hogy a tiéd! Apasági pert indíthat ellened a nő, de amennyiben csak rád akarja verni a gyereket és nem tőled van, akkor az ott ki fog derülni. Most megmondom, hogy ha nem te vagy az apa, akkor nem fog ebbe belemenni, mert a bíróság a vesztesre veri rá a teszt költségét, ami nem kevés. Esetleg ezt is meg lehet neki említeni, hogy dns-teszt nélkül nem vagy hajlandó elismerni a gyereket. Ha vaj van a füle mögött, akkor elveteti a gyereket, de minimum eltűnik az életetekből.
A szüleid reakciója teljes mértékben érthető. Én is ugyanígy reagáltam volna.
Támadt egy ötletem. Mi lenne, ha ezt a nőt felhívátok oda magatokhoz, és te, a nő, és a szüleid leülnétek megtárgyalni, hogy mi legyen. Ő is elmondhatná az álláspontját, és a szüleid is. Ha a szüleiddel szembesülve azt fogja látni, hogy ha megtartja is a gyereket, nem mehet oda hozzátok, és nem kap semmi pénzt se, sőt még ő lesz feljelentve, akkor talán elgondolkodik. Valami megoldásféle csak-csak kikerekedne végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!