Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy külföldi...

Összejönnétek egy külföldi férfival?

Figyelt kérdés

Miért látod jobbnak az adott férfit mint a hazai felhozatalt?

Esetleg miért látod rosszabbnak?

Milyen nemzetiségűek jönnek be leginkább?

2011. ápr. 16. 16:10
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
utolsó, valahogy gondoltuk :P :D
2011. ápr. 18. 16:07
 32/43 anonim ***** válasza:

egyszer volt egy amerikai barátom, majdnem összeházasodtunk, de végül nem úgy alakult. azóta is sokat gondolok rá, pedig pár éve volt ez. és hogy még egy sztereotípiát eloszlassak, nem minden amcsi kőgazdag. :) ő pl. kinti mércével igazán csórónak számított, itthon kb. elkaristolt volna, de ugye nem ez volt a lényeg.

egyébként bejönnek még a németek és a svédek, de ami leginkább izgatna, az egy orosz pasi, fogalmam sincs miért, de odavagyok mindenért, ami orosz. :)

2011. ápr. 18. 16:28
 33/43 anonim ***** válasza:
16:28 vagyok. egyébként kedves kérdező, te hogy állsz ezzel a kérdéssel? és fiú/lány vagy?
2011. ápr. 18. 16:29
 34/43 anonim ***** válasza:
Én vajdasági magyar lány vagyok, és összejöttem egy külföldi magyarországi férfival. Nem annyira temperamentumos, mint a délvidékiek, de nekem jobb is így :) Nagyon szeretem. Más nemzetiségű partnerrel nem tudnék együtt lenni, már próbáltam.
2011. ápr. 18. 16:30
 35/43 A kérdező kommentje:
huh hát én lány vagyok, és én szívesen összejönnék egy külföldivel vagy akár össze is házasodnék ha úgy alakulna. :) De remélem ugy is fog alakulni :P
2011. ápr. 18. 16:37
 36/43 anonim ***** válasza:
Direkt a külföldieket keresed? A magyar miért nem jó?
2011. ápr. 18. 16:46
 37/43 anonim ***** válasza:

Igen, összejönnék, de csak bizonyos keretek között. Az arab pasik pl. külsőre nagyon tetszenek, de a kulturális és vallási különbségeket valószínűleg nem tudnám tolerálni. Leginkább egy közép- vagy nyugat-európai férfival, esetleg egy amerikaival tudnám elképzelni az életemet.

De ha egy szimpla, hagyományos magyar pasival jövök össze, akkor sem leszek csalódott :)

2011. ápr. 18. 16:50
 38/43 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy szerintem a külföldi férfiak bátrabbak. Mármint kezdeményezés terén. Még tinikoromban voltam külföldön és gondolkodás és pironkodás nélkül jött mind, be is égtem párszor, mert amikor közölni akartam az egyikkel,hogy fiatal hozzám (egyidősek voltunk, mindketten 17) akkor véletlenül azt sikerült mondanom, hogy ő fiú, mire elkezdte bizonygatni, hogy ezzel semmi baj, mivel én meg lány vagyok :DDD
2011. ápr. 18. 16:53
 39/43 anonim ***** válasza:
Nem attól függ,hogy külföldi vagy belföldi,hogy összejönnék-e vele:D Ha szeretem akkor igen,mármint nincs bajom a külföldiekkel ha erre gondolsz...
2011. ápr. 18. 18:05
 40/43 tade ***** válasza:
100%
Kedves "tegnapelőtt 16:26". Amit te irsz, az del-olaszorszag, es nem ugyanaz, mint ami itt van eszakon. Magyarul olyan, mintha a ciganyokat hasonlitanad a magyarokhoz, ket kulonbozo dolog. Az eszakiak teljesen masak, de te biztos jobban tudod, abbol a keves hirbol, ami az agyadig eljut. Nos a kerdesre valaszolva, en egy eszak olaszhoz mentem ferjhez, itt elek es nem bantam meg. O valamilyen szinten (hianyos)beszelt magyarul es egy veletlennek koszonhetoen jottunk ossze, es oszinten szolva egyikunk sem gondolta, hogy lesz folytatas....ennek mar 8 eve. Azota en megtanultam anyanyelvi szinten olaszul. O imadja a nyelvunket, a kulturat, kajakat, en meg az ovet.Egyszoval egy hullamhosszon vagyunk. Persze neha vannak konfliktusaink az eltero termeszetunk miatt, de ezek nagyon elenyeszoek. Szerintem egy kapcsolatban neha nem a hovatartozas, a tavolsag hatarozza meg, hogy mukodni-e fog vagy sem, hanem a bizalom, tolerancia, szerelem, tisztelet es turelem, az hogy, hogyan viszonyulunk a masik felhez. Ha ezek hianyoznak te osszejohetsz egy magyar ferfival is, de a kapcsolat nem fog mukodni.
2011. ápr. 18. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!