Összejönnétek egy külföldi férfival?
Miért látod jobbnak az adott férfit mint a hazai felhozatalt?
Esetleg miért látod rosszabbnak?
Milyen nemzetiségűek jönnek be leginkább?
Csak abban az esetben, ha ő hajlandó megtanulni az én anyanyelvem (én nagyon szívesen megtanulok bármilyen nyelvet, épp a 6.-at tanulom), és Magyarországon élni. Sosem lennék képes hosszútávon külföldön élni. Tehát maximum olyan külföldiek jöhetnek szóba, akik valamilyen ok miatt itt dolgoznak, vagy hajlandóak lennének itt élni.
Annyiból pozitívum szerintem, hogy így a születendő gyerek 2 anyanyelvű lenne, amiből némi előnye származhat később. Valamint mindkét félnek remek alkalom egy új kultúra, nyelv teljes körű megismerésére.
Rossznak: kulturális eltérések (szokások, nevelés), esetleges távolság (akár nagyszülőké, testvéreké, szülőké, attól függ hol élne az adott pár), kb. ennyi.
Milyen nemzetiségűek, hm. A magyarokon kívül persze....az északiak, legfőképp a svédek, és meglepő módon a koreaiak és az írek :D.
Jajj, kifelejtettem az oroszokat a listámból:D
De igaza van az egyik előttem szólónak: csak abban az esetben, ha megtanul magyarul. (Természetesen én is megtanulnám az anyanyelvét..) Én családcentrikus vagyok, és fontos számomra, hogy megismerjék és megkedveljék egymást a családommal, ez pedig tolmácsolás útján nem nagyon működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!