Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy külföldi...

Összejönnétek egy külföldi férfival?

Figyelt kérdés

Miért látod jobbnak az adott férfit mint a hazai felhozatalt?

Esetleg miért látod rosszabbnak?

Milyen nemzetiségűek jönnek be leginkább?

2011. ápr. 16. 16:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
71%

Csak abban az esetben, ha ő hajlandó megtanulni az én anyanyelvem (én nagyon szívesen megtanulok bármilyen nyelvet, épp a 6.-at tanulom), és Magyarországon élni. Sosem lennék képes hosszútávon külföldön élni. Tehát maximum olyan külföldiek jöhetnek szóba, akik valamilyen ok miatt itt dolgoznak, vagy hajlandóak lennének itt élni.

Annyiból pozitívum szerintem, hogy így a születendő gyerek 2 anyanyelvű lenne, amiből némi előnye származhat később. Valamint mindkét félnek remek alkalom egy új kultúra, nyelv teljes körű megismerésére.

Rossznak: kulturális eltérések (szokások, nevelés), esetleges távolság (akár nagyszülőké, testvéreké, szülőké, attól függ hol élne az adott pár), kb. ennyi.

Milyen nemzetiségűek, hm. A magyarokon kívül persze....az északiak, legfőképp a svédek, és meglepő módon a koreaiak és az írek :D.

2011. ápr. 16. 17:01
 22/43 anonim ***** válasza:
50%

Jajj, kifelejtettem az oroszokat a listámból:D

De igaza van az egyik előttem szólónak: csak abban az esetben, ha megtanul magyarul. (Természetesen én is megtanulnám az anyanyelvét..) Én családcentrikus vagyok, és fontos számomra, hogy megismerjék és megkedveljék egymást a családommal, ez pedig tolmácsolás útján nem nagyon működik..

2011. ápr. 16. 17:03
 23/43 anonim ***** válasza:
Helyből nem zárnám ki a lehetőséget, ámbár nekem nagyon fontos a verbális kommunikáció, az igazán tartalmas és színes beszélgetés, így a nyelvi akadály lenne nekem a legnagyobb buktató. Nem valószínű, hogy ez számomra áthidalható lenne. Inkább magyar sráccal vagyok, akivel közös a kultúra, a gyökereink, a nyelvünk. Ez nekem így van rendjén, így jó, de természetesen nem ítélem el azt, aki külföldivel jár/házasodik, mert az ismerőseim közt számtalan sikeres történet van. (Németekkel, svájciakkal, olasszal...)
2011. ápr. 18. 14:55
 24/43 anonim ***** válasza:
En az amerikaiakat szeretem. A ferjem igy amerikai lett es en ebben azt szeretem, hogy ebben minden benne van. O azsiai es europai gyokerekkel rendelkezik, igy egy kis mix mindenbol. Olyan itt elni, mintha a vilagot kicsiben be tudnad jarni es erdekes modon az ember azaltal, hogy itt el, a vilag szinte osszes orszagarol tanul dolgokat. Nekem nagyon tetszik az itteni ferfiak stilusa, egyszeruen cukik, de nem romantikusak, de nekem nem is hianyzik a romantika meg a tulzott erzelmesseg. En itt boldog vagyok, nem tudnek masmilyen ferfit elkepzelni magam mellett.
2011. ápr. 18. 15:15
 25/43 anonim ***** válasza:
15:15 vagyok: meg annyit, hogy akik nekem nagyon nem jonnek be, azok az eszak-europaiak, mert a tobbseguk tul csendes...sok cserediak volt Finnorszagbol. Olyanok voltak mind, mint egy jegcsap es nagyon szotlanok.
2011. ápr. 18. 15:20
 26/43 A kérdező kommentje:
igaz! nállunk is voltak finnek és kis szendék voltak ők is :D de leht csak mgvoltak illetődve vagy a tanárnéni rájuk szólt h legyetek csödnbe. :P
2011. ápr. 18. 15:25
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Nos én több évig voltam együtt egy izraeli pasival... nagyon más volt, mint a magyarok, szinte állandóan liftezett a gyomrom, úgy nyomta a bókokat, ha együtt voltunk nagybetűs nőként éreztem magamat... nem maradtunk együtt, de nem a kulturális különbségek miatt, pedig abból is volt jó néhány... előtte volt német barátom is, görögökkel is volt tapasztalatom, még egy iránival is összekeveredtem... fiatalság bolondság :DDD ... de az igazi mégiscsak magyar férfi lett és cseppet sem bánom... csak annyit mondhatok, nagyon kösse föl a gatyáját az, aki külföldi barátot keres, mert iszonyat kompromisszumokat kell kötni...
2011. ápr. 18. 15:26
 28/43 anonim ***** válasza:
Ohh, hát azokat a finn cserediákokat NYUGODTAN idepostázhatnátok, ha úgysem hiányoznának túlzottan onnan!!:)
2011. ápr. 18. 15:37
 29/43 A kérdező kommentje:
utolsó előtti hát szép kis fiu-történetet írhatsz le! :D Remélem én is hasonlo történetekkel egészíthetem ki az életrajzom .. :D:D:D Én nagyon szívesen ismerkednék német,holland és görög fiúkkal :P Bár nővérem járt Törökországba és mondta hogy nagyon kedvesek,közvetlenek a török férfiak és nem olyanok mint hogy hiszik az emberek :) ( én például azt hittem hogy nagyrészük igénytelen összenőtt szemöldökű kígyóbűvölő :D ) ez egy kicsit tulzás :D De na .. :D:D
2011. ápr. 18. 15:45
 30/43 anonim ***** válasza:
48%

Nem jönnék össze.

26F :D

2011. ápr. 18. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!