Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy külföldi...

Összejönnétek egy külföldi férfival?

Figyelt kérdés

Miért látod jobbnak az adott férfit mint a hazai felhozatalt?

Esetleg miért látod rosszabbnak?

Milyen nemzetiségűek jönnek be leginkább?

2011. ápr. 16. 16:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
34%

: ma 16:19

Ezt mind addig mondod amíg nem jártál ott, és nem tapasztaltad!

Amit leírtál csak városi legenda, és nem is úgy van.

Az olasz kaják borzalmasak, szinte

semmihez se használnak zsírt

iszonyat iztelenek a kajáik.

Ráadásul igénytelen nép is, volt nemrég a hiradóba, hogy meg akartak fulladni egymás szemetjében mert a szemétszállító cég bemondta az unalmast.

Egyszer voltam elbán

aztán ott is a tengerpartra dobálják a háztartási gépeket.

Róma utcái esténként tele vannak prostikkal, meg a tengerparti városok is, és mindenki 2 kézzel eszi a bagót, és még angolul is alig tudnak.

2011. ápr. 16. 16:26
 12/43 anonim ***** válasza:
45%

Az olaszok nem temperamentumosak, hanem pofátlanok, és hőbörgők.

Primitív egy nép.

2011. ápr. 16. 16:28
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem határozottan bejönnek az angol, holland, dán, finn, norvég, svéd, stb. pasik, eddig még csak a sztereotípiáknak megfelelő egyedekkel találkoztam közülük:)

Viszont a déliek egyáltalán nem vonzanak, sem külső, sem pedig belső tulajdonságaik alapján. Persze azért jobb szeretnék egy hozzám hasonló közegből származó párt.. a nagy különbségek egy idő után összezúzhatnák a kapcsolatot. Nagyon más kultúrájú vagy vallásos férfival pedig már alapból nem ismerkednék. Barátságban nem jelent problémát, de kapcsolatban számomra igen.

2011. ápr. 16. 16:30
 14/43 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen igen. Leginkább az osztrákokhoz vonzódom. Ennek a magyarázata pedig egyszerű, ösztönös. A vérfrissítés miatt vonzódnak külföldiekhez az emberek.
2011. ápr. 16. 16:30
 15/43 anonim ***** válasza:
41%
A franciák nem romantikusak, hanem önzőek és iszonyatosan egoisták, a németek meg még Hitler óta sem heverték ki a felsőbbrendűségi komplexusukat.
2011. ápr. 16. 16:32
 16/43 A kérdező kommentje:

jo ezt csak ugy mondtam, én is voltam már nem egyszer olaszországban több nagyobb városában is, én nagyon szeretem az olasz kajákat de ízlések és pofonok.

De megint hangoztatom hogy ÁLTALÁNOSÁGGRÓL beszélek :) Ezt scak ugy mondtam hogy jól főznek. Csak minden népnek meg van a maga szociális kultúrája ( már ha van ilyen szó.. ) amiket az évek során a külföldiek rájuk aggatak.

2011. ápr. 16. 16:32
 17/43 anonim ***** válasza:
46%
Én egyedül a kínaiakban nem csalódtam eddig.
2011. ápr. 16. 16:33
 18/43 A kérdező kommentje:
ooo kérlek ne vegyétek komolyan ezt csak ugy mondtam példaként ne ezen legyetek kiakadva hanem a kérdésre válaszoljatok kérlek!
2011. ápr. 16. 16:34
 19/43 anonim ***** válasza:
75%
Ja és osztrákokat írtam, de én nagyon szeretem a németeket és a franciákat is. A hollandokat is barátságosnak tartom,szóval én az európaiakat preferálom :) Az oroszok is bejönnek, nagyon tetszik a nyelvük.
2011. ápr. 16. 16:37
 20/43 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszik az orosz nyelv, bár nem annyira, hogy lenne is hozzá türelmem megtanulni :P
2011. ápr. 16. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!