Hogyan tehetném jóvá?
Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, de pls olvassátok el!
Szzóval: abban az idióta helyzetben vagyok, hogy szerdán délután bennmaradtam a suliban. Ahol is osztálytársaim elkezdtek pirózni, majd odajöttek hozzám, hogy gyújtsak meg egy lapot. Én megtettem, hogy békén hagyjanak, ismerem őket ennyire. Aztán (mint később kiderült) egy nagy kartonlapot is felgyújtottak, amikor én nem voltam ott, és a takarítók köptek az igazgatónak. Tegnap (csütörtök) az ofő elkezdett nyomozni, és én meg az osztálytársaim odamentünk hozzá, hogy mi gyújtottunk meg pár lapot. Ekkor elmondta a kartonos esetet. Mondtam neki, hogy nem én voltam, és ez még futott pár kört, a lényeg az, hogy osztályfőnökit kaptam. Én nem érzem ezt súlyos büntetésnek, csak a szüleim, és valahol meg is értem őket (főleg anya van kiakadva). Eltiltott a barátaimtól, amit a lehető legmocskosabb húzásnak tartok. Reggel épphogy csengetésre érhetek csak be, hazajönni fél órám van. Félre ne értsetek: nem azt mondom, hogy ez most milyen kib*szás már, hogy nem csináltam semmit és megbüntettek; tisztában vagyok vele hogy felelőtlenséget csináltam, megbántam, megkaptam az intőmet. De a barátaimtól akkor sem tud eltiltani, ha odakötöz az ágyhoz, mert nekem nagyon sokat jelentenek ők. Igen, persze, tudom ők fognak majd a bajba belerángatni és miattuk repülök a suliból bla bla bla, de én ismerem őket és nem a szüleim. Hogy tudnám elérni, hogy vonják vissza ezt a dolgot? Nem kell rögtön, csak úgy a közeljövőben. Nem akarok hazudni nekik, de a barátaim nekem ennyit simán megérnek, mert ha kellenek, mindig ott vannak nekem, és én lojális típus vagyok.
Előre is köszi a válaszokat!
14/F, 8. osztályos tanuló.
Köszi mindenkinek!
Amgy akik a kartont gyújtották meg, azok igazgatói rovót kapnak, sőt, az egyiknek fegyelmije is lesz : /.
Megy a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!