Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés, amikor szeretnek?

Milyen érzés, amikor szeretnek?

Figyelt kérdés

Milyen érzés, mikor anyukád megpuszil és átölel? Milyen érzés, amikor támogat vigasztal és nem azt mondja, h hisztis vagy? és, h ne hisztizz? Milyen érzés mikor törődnek veled a szüleid? Milyen érzés, amikor szeret a barátod? Milyen érés, amikor megfogja a kezed, amikor megcsókol?

Milyen érzés, h vannak emberek akikre számíthatsz? Milyen érzés jónak lenni, vidámnak, örülni az életnek és várni a nyarat és nem egy önsajnáltató p*csának lenni? Milyen érzés akárkitől szeretetet kapni? Milyen érzés jó tanulónak lenni? Szépnek és okosnak?

Könyörgöm csak vki mondja azt, h egyszer engem is fog majd szeretni vki. Csak egyetlen egy ember és csak egy icipicit. Könyörgöm már.

2011. ápr. 14. 16:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nyugi,én szeretlek.
2011. ápr. 16. 19:36
 22/22 anonim válasza:
szia, nagyon sajnálom hogy így vagy :-( én hasonlóan érzem magam. fölleg azért mert intézetben nöttem fel :-(
2014. jún. 2. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!