Milyen érzés, amikor szeretnek?
Milyen érzés, mikor anyukád megpuszil és átölel? Milyen érzés, amikor támogat vigasztal és nem azt mondja, h hisztis vagy? és, h ne hisztizz? Milyen érzés mikor törődnek veled a szüleid? Milyen érzés, amikor szeret a barátod? Milyen érés, amikor megfogja a kezed, amikor megcsókol?
Milyen érzés, h vannak emberek akikre számíthatsz? Milyen érzés jónak lenni, vidámnak, örülni az életnek és várni a nyarat és nem egy önsajnáltató p*csának lenni? Milyen érzés akárkitől szeretetet kapni? Milyen érzés jó tanulónak lenni? Szépnek és okosnak?
Könyörgöm csak vki mondja azt, h egyszer engem is fog majd szeretni vki. Csak egyetlen egy ember és csak egy icipicit. Könyörgöm már.
Miért szeretnéd, hogy szeressenek?
Tulajdonképpen mit szeretnél?
Honnan tudod, h nem teszek érte?
Miért van az, h ha nagyon próbálkozom vmivel, akkor meg mindenki azt mondja, h azért nem sikerül, mert ennyire szeretném.
Szia!Elolvasva a leírt problémáid azért szeretnék válaszolni,mert gyakran én is pont ugyanazokat érzem,amiket felsoroltál.Gyakran előfordul,hogy a háttérbe szorulok egyes társaságokban,vagy elkeserítenek a családon belüli problémák,s gyakran felszínre kerülnek a leplezett vágyaim által nyújtott elkeserítő érzelmek,mert sok dolog hiányzik az életemben és ez fáj.
Először is megjegyzeném a feltett kérdésben eléggé bonyolult érzelmeket feszegetsz.Én nem tudok válaszolni a kérdéseidre,felteszem,hogy miért nem szeretnek,hiszen ezt csak te tudhatod,viszont megértelek.Lehet,hogy te egy nagyon érett,érzelmes,inteligens és szeretetre méltó ember vagy,szóval igazából tisztában kell lenned a saját értékeiddel és ragaszkodni azokhoz. A probléma az,hogy gyakran más,olykor sokkal kiemelkedőbb egyéniségek takarják el az emberek elől egyes lelkiismeretes személyiségek lényét,s sokszor olyanok,akik ezerszer alpáribbak,becstelenebbek és erkölcstelenebbek náluk.Én nem tartalak önsajnáltató embernek,hiszen te felteszed magadnak ezeket a kérdéseket,mert gondolom a kis lelkedben ezek zavarnak,valaki abszolút nem törődik a lelkiismeretével,és személy szerint többre becsülöm a lelkis egyéniségeket. Viszont az előző kommentelőknek abban igaza van,hogy nem szabad megragadnod ebben az állapotban,mert bekebelez és nem juthatsz 1ről a 2re. Sajnos rohanó világban élünk,és nem állhatunk meg bánkódni és szomorkodni,mert közben az élet elsiet mellettünk,tennünk kell azért,hogy jobb legyen a sorsunk.
Biztosan fogsz találni magadnak párt,aki mindennél jobban fog szeretni :-)
A szeretet és a szerelem számomra a legfontosabb!!!Édesanyámat nagyon szerettem (sajnos 3hónapja meghalt)és mindig is a szívemben és az emlékeimben él tovább.A baráti szeretet is fontos,mert ugye barátokra is szükség van.Nem is tudom hogyan viseltem volna édesanyám halálát a barátok és a párom és a párom családja támogatása,szeretete nélkül....
IGEN ! ...én modom! Egészen biztos, hogy fog szeretni valaki és nem is csak egy icipicit!
Nyugi!
Első lépés: Te szeresd önmagad és ne tartsd magad szánalmas p*csának azért mert ilyesmit érzel.
Meg fog változni, ahogy Te is.
A szüleid egészen biztos szeretnek és ilyen hülyeséget még nem hallottam, hogy megbánták, hogy bevállalták a másodikat a nővered mellé. Higgdj le! Valószínűleg az ilyen túlzások miatt mondják Rád, hogy hisztis vagy. Szerintem nagyon érzékeny vagy és még nem látsz az orrocskádnál tovább. Sokat foglalkozol önmagaddal, de rossz irányban: a hibáidat keresed és bűntetéseket eszelsz ki magadnak, mert szerinted jobbat nem érdemelsz, lásd eü.problémáid gyökere.
A világot teszed is azzá amilyennek látod!!!!!! Azt akarod látni, hogy téged mindenki utál és elhagy és nem érdekled őket? Ezt fogod kapni. Mi lenne ha egyszerűen elhinnéd, hogy Te is érsz annyit mint más és ugyanakkor Te is egy egyedi, megismételhetetlen, csodás lény vagy!!!?! Tessék elhinni, mert így van. Ne gyötörd magad! Az önsajnálat nagyon fárasztó és lehúzó dolog mint ahogy már tapasztalod is. Figyelj oda magadra és próbálj figyelni másokra is. Szemlélődj a világban és okosodj. Ne azt keresd, hogy másnak mi van ami neked nincs! Azt derítsd ki mitőlválhat számodra frankóvá az élet. ..és ha javasolhatok valamit, ezt a frankóvá válást ne mástól várd. Ezt csak magadtól kaphatod meg. Remélem mielőbb rátalálsz és csak nevetni fogsz mostani önmagadon:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!