Milyen érzés, amikor szeretnek?
Milyen érzés, mikor anyukád megpuszil és átölel? Milyen érzés, amikor támogat vigasztal és nem azt mondja, h hisztis vagy? és, h ne hisztizz? Milyen érzés mikor törődnek veled a szüleid? Milyen érzés, amikor szeret a barátod? Milyen érés, amikor megfogja a kezed, amikor megcsókol?
Milyen érzés, h vannak emberek akikre számíthatsz? Milyen érzés jónak lenni, vidámnak, örülni az életnek és várni a nyarat és nem egy önsajnáltató p*csának lenni? Milyen érzés akárkitől szeretetet kapni? Milyen érzés jó tanulónak lenni? Szépnek és okosnak?
Könyörgöm csak vki mondja azt, h egyszer engem is fog majd szeretni vki. Csak egyetlen egy ember és csak egy icipicit. Könyörgöm már.
Azért tartom magam szánalmas p*csának, mert vannak, akiknek sokkal nagyobb gondjai vannak, mint nekem. Mégsem sajnáltatják magukat,igaz én sem egyedül itt írtam ki magamból ezt...
Kamasz dolgoból meg úgy érzem, h jövök kifele lassan 19 leszek.
Neked az a bajod, hogy nincs bajod. Akik benne vannak a slamasztikában azért tudnak felnézni magasan, mert van céljuk, hogy ebből kikerüljenek. Te meg állsz és töprengesz és mélázgatsz, amíg az élet elmegy melletted és te a saját magad által generált keserűségedbe fgosz megfullni.
Ezen könnyen változtathatnál, ha akarnál, de neked ez így jó, mert ahogy olvasom érdemi lépseket nem tettél az ügy érdekében.
Ez most kendőzetlenül az én véleményem volt. És mielőtt valaki beszólna mert én nem érzem át a kérdező helyzetét: de át érzem, mert az ény édesanyámnak sem volt se türelme, se ideje rám, és még a szemembe is mondta, hogy megbánta, megszült, mert egy csomó gond van a gyerekekkel. De én tudtam lépni a jóírányban, és szeretem anyámat, és ő is engem, és meg van a béke és a harmónia.
Mindenki maga dönt a sorsáról.
21/L
Szar, mert egyik pillanatban boldog vagy a másikban pedig rájössz, hogy nem tart örökké.
Mindíg szépen emlékszel az előzőre, és reménykedve várod a következőt, és a két véglet között végig csak aggódsz, hogy mi van ha nem lesz több ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!