Milyen ajándékokat kaptatok a átogatóktól amikor bent voltatok a kórházban? És a babaváró bulin? Hazajövetel után a látogatóktól?
Belakták az egész kórtermet, nagyon ciki volt, mikor ott állt már 3-4 bőröndnyi cucc, pelenkázó feltét, stb.
Az én dédim is felutazott azon a héten többször is, pedig kb 150 km választ el minket :)
Általában én is azokat, amiket az első írt, plusz rengeteg kaját, italt, gyümölcsöt, édességet, pelust.
A nagyszülők nálunk is maradni akartak 1-1 hétre, de nem szerettük volna. Nekünk jobb volt édes hármasban :)
Babaváró bulim nem volt, a kórházba csak nekem hoztak gyümölcsöt, gyümölcslevet, a picinek egy kis plüss figurát ( ezt anyám). Mikor már itthon voltunk sógornőmtől kaptam egy igen ronda kinyúlt, beszürkült turis rugdalózót! Ment a kukába...
Szegény anyósomtól kaptunk még szülés előtt egy pihe-puha rugdalózót, kocsikabáttal, abban hoztuk haza a pici.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!