Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha ezt csinálná...

Mit tennétek, ha ezt csinálná veletek a családtagotok?

Figyelt kérdés
Nevelőapum az utóbbi egy-két évben folyamatosan kötekedik velem. Anyum sem tud már vele mit csinálni, hiába beszél vele szépen, csúnyán, mintha a falnak beszélne. Annyira idegesítő amit csinál, pedig nem adok rá okot, hogy ez legyen. Mindent tisztességesen megcsinálok, szó nélkül, és ha már nem tud mibe belekötni, akkor olyanokat mond, hogy: "Miért így lépsz, miért ez van rajtad, miért van rajtad a szemüveg, miért vagy zokniban, miért van a telefonod az asztalodon..." Ilyen b*romságokkal fáraszt egész nap. Egyre jobban elgondolkodok rajta, hogy elköltözök miatta nagymamámhoz, mert ez már tűrhetetlen. Annyira bugyuta dolgokkal képes foglalkozni, csak azért, hogy engem idegesítsen, hogy magam is meglepődöm! Állandóan ellenőrizget, meózza a szobámat... Amikor hazajön a munkahelyéről nem az az első dolga, hogy köszönjön, vagy hogy megkérdezze, mi volt a suliban, hanem az, hogy bejön a szobámba, körülnéz, felemelget dolgokat, bámul, mintha most látna először, aztán kiröhög, én meg csak nézek rá, hogy ez mégis mi volt: "Marha kedves dolog, hogy meg se kérdezed mi volt velem a suliban, csak azt keresed a szobámban, hogy mi az amit megint meg tudsz szólni." Vagy röhög rajtam, vagy elküld a fenébe. A házi feladat megoldásaimba is beleköt, pedig fogalma sincs még arról sem, hogy hányadikos vagyok, vagy hány éves. De komolyan! Nem vicc. Múltkor megszólt, hogy éppenhogy 13 évesen ne festegessem magam, ilyenkor még senki nem kenegeti magát. Könyörgöm!!!! 18 leszek!!! Segítség!!!!
2011. ápr. 13. 18:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedved kérdezô a vérszerinti apáddal mi a helyzet?

ô is tudna segíteni

2011. ápr. 14. 04:11
 22/23 A kérdező kommentje:
Igazi apum fel sem hívott kb fél éve... ugyhogy :S
2011. ápr. 14. 15:25
 23/23 anonim ***** válasza:
hali!Mi újság veled?
2011. ápr. 25. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!