Mit tennétek, ha ezt csinálná veletek a családtagotok?
Én komolyan elgondolkodnék azon,hogy a nagyihoz költözzek a helyedben!Nem fog megváltozni soha sőt egyre rosszabb lesz.Az egyik válaszoló írta,hogy te egy elérhetetlen nő vagy a számára azért ilyen.Csak nehogy elérhető legyél!Tényleg nagyon vigyázz!!!Ha lehet ne maradj vele egyedül otthon!
Nem akarlak rémísztgetni de ez nem normális viselkedés!Egyszer majd bekattan és megerőszakol!Én lépnék a helyedben!
Ez nem normális viselkedés. Így is nagyon kivagy, ha lenne lehetőség sokkal jobban járnál, ha a nagyidhoz költöznél, legalább átmenetileg, hogy lássa, hogy nem mehet el akármeddig.
Fel a fejjel!
19:06-os vagyok!
Ez amit most leírtál pláne arra ad okot,hogy ilyenre gondoljak!Lehet,hogy csak arra vár,hogy betöltsd a 18-at.Nem tudom de ezt roh@dtúl komolyan mondom SOHA NE MARADJ VELE KETTESBEN!!!!!!
Nem kell nagyihoz futamodni. Végül is anyád és Te vagy otthon. Az ilyen ember igazi kihívás, én mondom! :) Olyan kár, hogy nem tudok beléd bújni.
Én azt csinálnám, hogy ahol lehet hülyét csinálnék belőle és én égetném mindenhol. Ha bejön a szobába, megkérdezném, hogy "kukucs, mit tetszel itten keresgélni?" És jól pofánröhögném. Betennék mindenféle obszén (netről letöltött kakiszex fotókat) olyan helyekre, ahová benéz. Mellé olyan cetlikkel, hogy "aki kíváncsi, hamar megöregszik". Ha kérdez valami cupákost, válaszolj rá hasonló stílusban. Pl megkérdezi "Miért így lépsz?" erre mondd azt, hogy azért, mert nem tudsz repülni. Vagy miért van rajtad zokni? Kérdezz vissza, hogy hogy mutatnál a lakásban gumicsizmában. Ha meg azt mondja, hogy 13 évesen ne festegesd magad, mondd neki, hogy pedig az óvónéninek annyira imponál. Meg ilyenek. Csinálj mindig hülyét belőle, akár mások előtt is, mikor a hagymás csokival éget, tedd hozzá, hogy a kedvenced a fülzsíros kenyér hajhagymával és hálás vagy neki, hogy megmutatta neked, mi a jó kaja. És te is kérdezgesd. Pl miért hord ilyen színű ruhát, vagy miért nem doktorált le, netán nincs meg az iq-ja? Stb stb. Az a lényeg, hogy ne görcsölj, hanem vedd lazán, humorosan. Ha azt látja, hogy nem rágsz be, akkor leáll illetve jobban fogja bosszantani, ha átnézel rajta és hülyét is csinálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!