Hogyan magyarázzam meg anyámnak, hogy szükségem van pszichológusra? úgy látja, hogy minden rendben van velem, pedig nem.17L
Szia! Szerintem néhányan túl radikálisan látják a szülőket, de ez nem ide tartozik. Az a lényeg, hogy anyud csak azért mondja, hogy nincs rá szükséged, mert fél attól, hogy valami bajod van. Vannak olyan szülők is akik ezzel akarják a gyerekeiket arra buzdítani, hogy hozzájuk forduljanak, de ebből nem szokott jó kisülni. Szerintem, ha anyud nem lesz ideges a témától, csak úgy közömbösen viselkedik, akkor mond meg neki, hogy tényleg szükséged van egy orvosra, aki nem csak találgat, hanem nagyon valószínűséggel segít rajtad.
Jó ötletnek tartom még, hogy családtagokhoz, tapasztaltabb barátokhoz,közelebbi tanárokhoz, iskola orvoshoz fordulj!
Nekem is voltak problémáim (18L) de én a másik végéről voltam. nem akartam elmenni orvoshoz, viszont tudtam, hogy valami gáz van. Engem család, barátok húztak ki. Sajnos sose felejthetem el, mert maradandó károkat okoztam magamnak, de lelkileg most rendben vagyok :) Sok sikert! És remélem, hogy tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!