Miért érzek így iránta? (orvosom :- ( ()
Nem vagyok pszichológus, így nem tudom, mi lehet a pontos oka, de ez nagyon gyakori, és bizonyos keretek között teljesen normális érzés! Szerintem a Te eseted még bőven belefér, hiszen tudod, hogy el fog múlni, és az érzést nagyon helyesen állítod párhuzamba a tanárod és a főnököd iránt érzett rajongásoddal.
Én szülés után kezdtem vonzódni az öreg és ronda szülészorvosomhoz. :) Gondolom valami hálaféle lehetett, el is múlt.
Általános jelenség, hogy aki jót tesz velünk és szimpatikus is, abba "hálából beleszeretünk". Jót tett veled, és ugyan ez a munkája, de te személyes jótéteménynek érzed. Nincs ezzel semmi baj, de nem szabad összetéveszteni az igazi szerelemmel. Én is mindig "beleesek" abba, aki jót tesz velem. Voltam már "szerelmes" orvosba, tanárba, autószerelőbe :)
Nyugi, el fog múlni!
Az én nőgyógyászommal is ez a helyzet, minden kismama aki hozzá jár, egy kicsit szerelmes belé! ;)
Pedig nem néz ki jó sőt, de nagyon emberséges, nyugodt kedves és leveszi az embert a lábából! Természetesen ez nem igazi vonzalom, teljesen normális!
én is én is!!! Látod már mennyien vagyunk! :)
Amúgy én azt hallottam,hogy az altató vagy érzéstelenitő mellékhatása ez az eufória-érzés.Furcsa mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!