Rám kérdezett hogy érzek e iránta valamit? Mit mondjak? Igazat vagy hazudjak?
Te hazdnál annak, akit "szeretsz"? Ééérdekes megközelítés. Ráadásul merő önzésből... Még érdekesebb.
Tök mindegy, ez nem szeretet.
Hát én erre nem tudok mit mondani... de abban az előző válaszadóknak is igaza van, hogy ne hazudj! Lehet, hogy érez irántad valamit, csak nem mutatja ki! És ilyen dolog az hogyha elmondod neki hogy neked ő nem csak barátságot, hanem annál többet is jelent nem áll többé veled szóba?! Te meg a szemébe mertnél hazudni, csak azért, hogy lásd? Én ezek után elásnám magam szégyenemben... De te tudod...
Ezzel az egésszel csak azt akartam kifejezni, hogy ne hazudj!!!
http://www.youtube.com/watch?v=AdL-iUAmjzU
Énekelj neki! :D
Mondd meg neki, hogy többet érzel mint barátság, vagy szimpátia. Ha ő vonzódik, abból szerelem lesz! És nagy a valószínűsége, hogy ő is ugyanúgy érez, csak nem tudja-meri kimutatni?
28N
Lehet arra vár, hogy elmondd neki, hogy többet érzel.. ;)
Amúgy önzés is lenne nem elmondani, meg őszinteség.. Így hogy tudna bízni benned, ha netán összekeveredtek jobban..? Balgaság lenne nem elmondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!