Mit hazudjak az ősöknek, hogy elmehessek diszkóba nagyon ritkán?
Ha elkezdesz hazudozni, az nagyon car lesz előbb utóbb.
Nem fognak benned megbízni, és már azt sem hiszik el, ha igazat mondasz.
Úgyhogy ne csináld.
Bachatod hány évesnek nézel ki, most megmondom, hogy még 18 évesen sem leszel igazából felnőtt..
De ne legyen igazam.
De tényleg kicsi vagy.
Mondjuk az én lányom is 13 éves,de én sem engedem el diszkóba.
Maximum szülinapi zsúr,házi buli,meg ilyenek...
Ráértek 17-18 évesen is diszkóba,meg ilyen helyekre járni.
mark86
meg ne forduljon a fejedben a hazugság! nem tudsz még az életről semmit,nem tudsz vigyázni magadra!!! bármi lehet és a szüleid nem tudják merre vagy! én a helyedben moziba meg pizzázni mennék meg hasonlók!
3 évig discoban dolgoztam tudom miről beszélek!
Az idén bejött rendelet szerint személyit kérnek városi helyeken, és nem hogy külső alapján nem engednek be de még lehetsz 17 akkor se vszínű
Muterod nem ebben az időben járt szórakozni és nem 14évesen.
Nektek bőven elég még a séta
19/F
10 évesen már úgy néztem ki, mint egy 15 éves. 30-as pasik fütyültek utánam az utcán, mikor szoknyában suhantam végig mellettük. Mi lett volna ha este van? Biztos akaratom ellenér vesztettem volna el a szüzességemet.
Egy 13 éves lány maradjon csak otthon a fenekén. Max a sulidiszkóba menj el rázni a feneked.
Ez a baj, hogy a 10-13éves korosztály azt hiszi tud magára vigyázni, meg, hogy diszkóban a helyük... 13évesen csináljatok pizsi partit, nyomjatok be egy kis zenét, nézzetek meg egy dvd-t. Semmiképp nem diszkóban a helyetek, felnöttek között!!!
A másik, ha felnöttnek gondolod magad, akkor nem azon gondolkodnál, hogy mit hazudj a szüleidnek, hisz egy érett gondolkodású tudja, hogy a hazugság nem jó, és mindig kiderül...és utána már nem fognak bízni benned..meg csak gondolj bele, bármi történik veled, a szüleidet hurcolják meg, főleg, ha azt sem tudják, hol vagy.
Abban meg semmi baj, hogy anyukád 22évesen volt barátja meg ilyenek. Az a baj, hogy 13évesen gondoljátok úgy, hogy tietek a világ, és ti már felnöttek vagytok!
Higy az idösebbnek, az érettebbnek, nem tudjátok még, milyen hely egy diszkó és milyen emberek vannak ott, meg az utcán haza fele hajnalba... 13évesen kószálni az éjszakában...
számolj el a lekiismereteddel ha hazudsz a szüleidnek...
Messze lakó barátnődnél szeretnél ott aludni. Ez elég életszerű. Ha pedig már ott alszol, akkor előfordulhat, hogy a vendéglátóddal együtt elmentek diszkóba. Így, ha ki is derül, akkor simán életszerű továbbra is a sztori.
(Jelen válaszom nem minősül állásfoglalásnak, pusztán a kérdésre adott válasznak, mivel a kérdés nem az volt, hogy jó-e, hogy a szülők tiltják, vagy baj-e ilyen fiatalon diszkóba menni, netán baj-e ha hazudni akar. Ezek a kérdező magánügyei. Én csak egy egy elsüthető sztorit írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!