Mit hazudjak az ősöknek, hogy elmehessek diszkóba nagyon ritkán?
Igaza van anyukádnak! Kicsi vagy még a diszkóhoz! És 13 évesen nem tudsz vigyázni magadra! Engem 16 évesen is csak úgy engedtek el bulizni a szüleim, hogy velem volt a 18 éves bátyám, és az ő haverjai akiben a szüleim is és én is teljes mértékben megbíztak. Tudták, hogy van aki megvéd, de még így is ébren vártak, hogy mikor érek haza.
Szóval én azt mondom, hogy pár évet még várj azzal a bulizással. Járj a barátnőiddel moziba, sétálni, teázni, pizzázni, gyrosozni stb... De bulizni még marhára rá érsz.
Csak tegyük fel, hogy sikerült neki meglógni. Nálunk megtörtént az eset a barátnőm húgával, én is pont ott voltam náluk, mert egy helyen dolgoztunk, rég aludtunk már.Csengett a telefon, hajnali 2kor, nem tudtuk, mi van. Szülő felvette, és káromkodva öltözni kezdett.
A történet: Kislány, aki akkor szintén 13 éves volt, az mondta, barátnőnél alszik. Megbíztak benne, mondták, menjen. Ők diszkóba mentek, és beittak. Rendőrök razziáztak, és ugye, se személyi, se más, és piaszag. Bevitték őket addig, hogy szülő menjen értük. Ment is. Volt pár hónap szobafogság, és azóta a csaj már 18 múlt, de még mindig szigorúan mérik. Nem érte meg neki.
"szerintem, ha egy 13éves ilye kérdez, akkor a jó útra kell terelni, és nem tanácsot adni, hogy hogyan hazudjon otthon..."
Hát ne is haragudj, de nem a válaszolók dolga megnevelni a kérdezőket. És nem ez volt a kérdés. Én adtam egy tárgyilagos választ a kérdésre, mert ezt kérte a kérdező.
Amúgy fiatalon én is jártam diszkóban, nem tudom miért tüntetik úgy fel, mintha egy háborús övezet és egy vágóhíd keresztezése lenne? Nem kell semmibe keveredni, lehet csak táncolni és lézengeni egy kicsit és annyi.
Ne haragudj, de éppen ti, 13 évesek vagytok teljesen feleslegesek discoba...annyira jó hogy ahova mi járunk, ott már kérnek személyit és a kisgyerekeket nem engedik be:)
20/L
20:43-nak
Van gyereked? Mert, ha van akkor értheted, hogy miért nem kéne tanácsot adni egy 13évesnek, hogy hazudjon otthon!
Az én lányom 14éves, 1x kérdezte meg, hogy elmehet-e. megbeszéltük, hogy ez nem olyan dolog még, ami egy 10-15éves korosztálynak lenne való. Hiszen nem tudnak vigyázni magukra, stb stb. A lányom megértette,azóta sem kérdezte, és mindent megtudunk beszélni. Sosem hazudott semmiben, de ha 1x hazudna ilyenbn, biztos, hogy 18éves koráig nem engedném sehová! A fiam 16éves, és ő is mindig megkérdezi, hogy mehet-e! Mindig tudom hol vannak a gyerekeim...!!! Nincs bennük olyan, hogy hazudjanak, hogy hol vannak... Nem örülnék, ha a gyerekem az interneten találna ötleteket, hogyan és mit hazudjon...
hazudj amit akarsz. remélem nem fognak beengedni és jól beégsz :P
ha izgalomra vágysz, akkor menj el bungee jumpingolni. kötél nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!