Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit hazudjak az ősöknek, hogy...

Mit hazudjak az ősöknek, hogy elmehessek diszkóba nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, érettebb a koromnál(14-15 évesnek nézek ki), lelkileg is, és már nagyon vágyom valami izgalomra. Egyszerűen szeretnék csak nagyon ritkán elmenni diszkóbs. Tudok vigyázni magamra, ráadásul nem egyedül mennék. Csak anya azt mondta, hogy túúl kicsi vagyok,és ebből lesznek gondok, de ő nemnagyon érti, mert sose volt diszkóba, 22 évesen volt először barátja meg ilyenek. Na szval mitcsináljak????
2011. jún. 2. 20:21
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Menj csak el nyugodtan.Majd a válaszolók legalább megtudják ki az a 13 éves kislány a kék hírekben akit megerőszakoltak kivették a szerveit és valamelyik folyóba dobták.

Mindezt azért mert a 25 éves nővéredet 1 fikarcnyit sem fogja izgatni ,hogy te mit csinálsz ő a barátjával lesz és élvezi a bulit.Te pedig majd nagyban táncolsz valaki odamegy és szépen kihív ,hogy beszélgessetek addigra már hatni fog az üdítő és te rosszul leszel ő felajánlja ,hogy elvisz (a többieknek ezt fogja mondani) innentől pedig esélyed sincs.

13 évesen még el is adhatnak egy 13 éves kislány gondolom sokat érhet az emberkereskedőknek.

Édesanyádat meg tiszteld azért mert nem vette a szájába az összes szembe jövő férfi nemi szervét..

Javaslom ,hogy ne hazudj akár mennyire is csábító.A diszkó nem a táncról szól hanem őszintén:pia,szex,drog"lazulás"

Végül úgyis el fogsz menni ,ha akarsz ,de legalább mi megpróbáltuk.

2011. jún. 2. 21:16
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
ennyire nincs tisztelet benned a szüleid íránt, hogy képes lenné ilyet hazudni?! ha annyira érettnek gondolod magad, fogd fel azt is, hogy nem hazudhatsz egy ilyet a szülőnek, mert bármi történhet veled, azt se tudja hol keressen téged... csak egy kicsit gondolkodj el...
2011. jún. 2. 21:17
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem értem miért akarsz diszkóba menni ennyi idősen? Tippelek, menőbbnek tűnnél. Elmondom,hogy szilveszterkor egy nagy baráti társasággal voltam diszkóban, nem volt rajtam semmi kihívó, tök normálisan voltam öltözve, de csak amíg a ruhatárig elértünk kb. 5en fogták meg a seggem és 2en próbálták feljebb húzni a szoknyámat. Tánc közben meg odajött egy srác, elkezdtünk táncolni, majd azt vettem észre, hogy nyalogatja a nyakam, az arcom és közben a seggemet markolássza. Rögtön el akartam jönni, de annyira erősen szorított, hogy mozdulni nem tudtam. Nem volt józan. A szerencsém az volt, hogy az egyik barátnőm nem messze táncolt tőlem és elrángatott onnan, rögtön bementem a női wc-be, a srác meg az ajtó előtt várt, mázlim, hogy az egyik haverom épp arra jött és közölte vele, hogy felejtős az ügy. Veled is ez lenne a helyzet, a különbség csak annyi, hogy és 18 éves vagyok és már megtanultam ezeket a helyzeteket kezelni. Nem kell ez neked, hidd el.
2011. jún. 2. 21:25
 34/48 anonim ***** válasza:
24%

"Menj csak el nyugodtan.Majd a válaszolók legalább megtudják ki az a 13 éves kislány a kék hírekben akit megerőszakoltak kivették a szerveit és valamelyik folyóba dobták. "

21:16 nem kéne azért annyi krimit nézni -.-'

2011. jún. 2. 21:37
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Rémlik még a West Balkán????????Te is így akarsz járni? Egy 13 éves KISLÁYNAK semmi helye discoban, főleg, h 16 alatt be sem mehetsz. De nézzük a másik oldalát...tegyük fel, h rendőri ellenőrzés van...szted mit szólnának a szüleid, h az éjszaka közepén a rendőrök fivaroznak haza, ráadásul a szüleidet is meghurcolják, mert elmentél?
2011. jún. 2. 21:51
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Te, erett? Ebbol a 4 sorbol is virit, hogy semmi keresnivalod nincs ilyen helyeken. En sose jartam (erdekes, meg elek, pedig 19 vagyok), sok baratom van es szeretnek is. Pedig milyen jo lett volna 13 evesen elkapni egy trippert, gonorrheat vagy csak egy kis disco drogot az italomba...sajna ebbol kimaradtam. Rettento fiatal vagy, meg se forduljon a fejedben ilyesmi, a szuleidet meg tiszteld (ez alapveto dolog egy erett embernel) es ne hazudj nekik.
2011. jún. 2. 22:24
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem, hogy 1egypár évesek miért hiszik azt, hogy ha két évvel idősebbnek néznek ki, akkor elég érettek bulizni.

Személy szerint ismerek GINA áldozatot!

A sógornőm 14 évesen lépett el diszkóba. Öten erőszakolták meg a spermiumok alapján és félpucéron az út szélén hagyták. Nagy mennyiségű GHVt kapott, meg is hallhatott volna. Alkohol egyáltalán nem volt a szervezetébe. Az utolsó emléke, hogy egy fiú megkérdezte tőle, meghívhatja-e egy kólára.

Nem emlékezett az arcára.

Azóta se kapták el őket.

Ez három éve volt, még a nagy GHV botrányok előtt.

Azóta a lány magába fordult, pánikbeteg, az iskolát sem tudta befejezni. Otthon ül egész nap. Szomorú és nem egyedi eset.

25 vagyok és saját mentalitásból írom hogy a barátnőd nővérének jobb dolga is lesz annál minthogy titeket pesztráljon. legyél már egy kicsit türelmes. Még nagyon gyerek vagy. Ha nincs semmilyen halálos betegséged, nagy vaószínűséggel megéred a 17-18 éves kort amikor legálisan bulizhatsz.

De ne verd át a szüleidet! A bizalmat könnyű elveszíteni, de annál nehezebb visszaszerezni!

2011. jún. 3. 00:24
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

"És nem innám betegre magam ..."

Szóval nem csak táncolni mennél, hanem alkoholozni is, bár nem részegségig, ilyen fiatalon.

Nem tudsz vigyázni magadra, legfeljebb szerencsés leszel, ha megúszod.

Hazudással nem fogsz jó pontot kapni a szüleidnél, bizalmukat elveszíted, utána kaparhatsz nagyon ha elakarsz náluk érni valamit. Remélem fontosabb a család neked, mint némi alkoholos táncolás.

Sajnálom a társaságodat, hogy ők nem mondják neked mi lenne a helyes. Nem tudtok házibulikat szervezni ennél még azok is jobbak, és jól lehet éreznetek magatokat.

Bocs, a hazudásra nem tudok jó ötletet adni.

2011. jún. 3. 02:48
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem hazudoznék otthon,de nem is mennék a discoba 13 évesen...

Annak idején én is ellógtam bulizni,igaz,már 15-16 évesen. Azt mondtam barátnőmnél alszok, onnan meg mentünk discoba. Igaz,3-4 havonta volt csak ilyen,de megesett. Hát nem volt nagy élmény. Én nem akartam ott pasizni,csak a barátnőimmel táncolni. Ha lehetett volna. Mindig jött egy újabb és újabb pasi,fogdosta a fenekem, elküldtem melegebb éghajlatra,erre jött a másik...

18 évesen elmentem egyetemre,ott már legálisan mehettem discoba,amikor akartam. Semmivel se lett jobb,ugyan úgy jöttek,fogdostak volna,az sem számított,hogy esetleg éppen a barátommal táncolok. Kiábrándultam egy életre, 19 évesen voltam utoljára,most vagyok 22. Inkább maradok a házibulikba,ott is lehet táncolni,de még beszélgetni is,ami sokkal többet ér.

Nem mellesleg életem legrosszabb éjszakája volt,amikor barátnpm italába belekevertek valamit. Szerencsére mi mindig nagyon vigyáztunk egymásra,és mielőtt komoly gond lett volna,elvitték volna valamerre észrevettük,hogy gáz van. De nem volt jó buli utána a kórházban ücsörögni,és várni,hogy úristen mi lesz vele. Még kevésbé volt jó,amikor hazavittük a szüleihez...

Mellesleg nincs utálatosabb dolog a discoban,mint amikor ott vihog a sok kis 13-14 éves,és azt hiszik, ők milyen hűdejól táncolnak...

2011. jún. 3. 09:00
 40/48 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:00 hat halod koszi a rajongast ez van de gondolom te egy pohar sortol fejre allnal:)) de mindegy en problemam

2011. jún. 3. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!