Hogyan vegyem rá apám, hogy ne járjon már diszkóba 41 évesen?
Neked kínos? Inkább büszke lennék apámra, ha összefutnék vele a szórakozóhelyen. Miért volt neked kínos? Talán hulla részeg volt? Vagy csak jókedve volt?
Örülj neki, hogy ilyen és legyél rá büszke. nem sokan mondhatják el a faterjukról, hogy fiatalos. Ne sajnáld tőle az életet, lehet, hogy megérdemli:)
Miért ne mehetne? Legalább így fiatalos marad és különben sem öreg még.
22/L
Szerintem is inkább örülnöd kellene, hogy apud ennyire fiatalos, és nem "begyepesedett fejű", aki még szórakozni sem enged el Téged!
Én egyébként van alkalom, hogy olyan partira, ami kifejezetten az idősebb korosztálynak szól, el is megyek a szüleimmel (van hogy külön társasággal, van hogy csak velük)! Szerintem ez büszkeség, nem pedig szégyellnivaló dolog!
Hagyjad már, és az ezerszer égőbb, h te cikinek érzed a haverok előtt.
Apa eljött velem Demjén koncira - csak úgy engedett el, mert még fiatal voltam, h ő is jön -, megállt hátul. Simán odamentem hozzá, sőt a srácnak, aki megkörnyékezett, el is újságoltam, h apa kísért. Na, gondolom nem tetszett neki, mert lelépett.
Inkább örülj neki, h fiatalos, jó fej apud van, nem egy besavanyodott p.cs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!