Hogyan vegyem rá apám, hogy ne járjon már diszkóba 41 évesen?
Figyelt kérdés
Új munkahelye van, ahol 30 körüliekkel dolgozik együtt. Már kétszer összefutottam vele a Hajógyárin. Elég kínos volt a haverok előtt. :(2011. aug. 31. 15:53
11/19 anonim válasza:
Demjen mar olyan oreg, hogy miert ne mehetnenek az apukak is, masodszorra.
12/19 anonim válasza:
Majd amikor 41 éves leszel, akkor meg fogod érteni. Én tizenévesen a 30 éveseknek simán csókolommal köszöntem,aztán ahogy beléptem a 3. x-be, elképesztő, hogy milyen érzés... Semmilyen. Ugyanaz az ember vagyok, aki 25 éve még csücsült a homokozóban. Csak egy kicsit megváltoztam kivülről. :)) Egyébként én 23évesen egy társaságba jártam a fiatalos anyámmal. Nem mondom, hogy ez az egészséges, de belefér. Amikor mész bulizni, kérdezd meg tőle, hogy szándékozik-e ő is odamenni, egyeztessetek, hogy ne ugyanott kössetek ki. És szerintem megmondhatod neki, hogy téged ez zavar, de attól nem hinném, hogy neki le kellene mondani a szórakozásról, Hidd el, még Ő is nagyon fiatal.
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy tőle örökölted a zenei izlésedet? A hajógyári meg egyébként is elég sok generációs hely! Régen az volt a reklámja, hogy "hozd el anyádat is!"- ha még emlékszik rá valaki
14/19 anonim válasza:
Én nagyon örülnék, ha Apum ilyen lenne!
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem szólok neki semmit.. :) Lehet, hogy én még 50 évesen is oda fogok járni.
2011. aug. 31. 16:45
16/19 anonim válasza:
Sehogy! Hadd szórakozzon, hadd éljen egy picit. Jár neki is.
És főleg ne szégyelld a társaságod előtt. Barátkozz meg a gondolattal, hogy még fiatal ember. :))
Sőt. Néha mehetnél vele is. Jót tenne. :))
F/41
17/19 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, nem sok szülő tud manapság kikapcsolódni. És ha neadjisten bajod esne, és tudod, hogy ő ott van, sokkal biztonságosabb, ha apukád nem Pécelről rohan érted, hanem a másik sarokból. Jó, persze, ez a legrosszabb lehetőség volt, hogy miért jó, ha apukád is ott van, de hidd el, ha összeesnél a buli közepén, nem a haverjaid aggódnának érted a legjobban.
18/19 anonim válasza:
Ha apád 41, akkor te jó eséllyel 18 alatt van, és régebben 18 alatt nem lehetett bemenni oda, ahol piát is adnak. Más kérdés, hogy manapság a disco 14-16 évesekkel van tele, de régen a rendes disco csak 18 éven felüleiknek volt nyitva. (18 alatt ott volt a tinidiszkó)
Szóval nem ő az öreg, hanem te vagy még fiatal.
19/19 A kérdező kommentje:
20 vagyok..
Köszönöm a válaszokat!!!
2011. aug. 31. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!