Mindenhol, a családokban (már ahol van testvérpár) a kisebbik a szebbik?
Én vagyok az idősebb (6évvel), és magas vékony, szemüveges barna szemű egyenes hajú kis mellű vagyok, pattanásaim nekem is annak.
Tesóm: 5centivel alacsonyabb nálam, kicsit husisabb, szemüveg nélküli, kék szemű rackagöndör hajú, nagyobb mellű, de neki is vannak pattanásai.
Úgy hasonlítunk egymásra mint két tojás egy fürj és egy strucc tojás:-)
Lehetetlen kiválasztani melyikünk a szebb, ó alteros sportos, én nőies, elegáns stílusú vagyok.
Nálunk én vagyok a kisebbik és (talán) a szebbik. Mondjuk nem szeretem ezt így leírni, mert én szépnek találom a nővéremet is és mások szerint sem csúnya. Csak én valahogy karakteresebb, feltűnőbb, nőiesebb és magas vagyok. Jobban odafigyelek az öltözködésre, az alakomra, a szépségápolásra stb.
Nővérem természetesebb szépség, alacsony, sportosabban öltözködik, ami nem baj, csak így annyira nem veszik észre.
na, nekem most nem magam felé hajlik a kezem, mivel egyke vagyok :D
akárhány pasim volt, és volt neki öccse, mindig azon fogtam a fejem, h mér nem az öccsét ismertem meg előbb :D
egyébként a lánytesóknál látom azt, hogy az idősebb számomra szebb mint a kisebb.
nem tudom ennek mi lehet az oka. a fiúknál először prototípust gyártanak, aztán jöhet a mestermű, míg a lányok elsőre jól sikerülnek, a második már csak egy gyenge utánzat? :D na, de ezt ne vegye senki sértésnek, mindenki lehet szép a maga nemében, csak észre kell venni, és hangsúlyozni :D
Lehet hogy van benne valami,mert nekem van egy nővérem(és 2bátyó az 1ikertesó)és sokan mondják hogy én szebb vagyok mint a nővérem,ezt mások is mondják nekem és a szülőknek is(lehet hogy emitt féltékeny rám?)Bár az ikertesóm csak 5 percel idősebb,de szerintem nem szép srác(átlagos).
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!