Miért építhetik az új fürdőszobát leendő anyósék?
Párom szülei hatalmas házikóban laknak,felső szint páromé 2 szoba,nappali,meg egy üres szoba ahova most fürdőt épitenek.
(Lenn is van 2 szoba,nappali,konyha,fürdő,étkező).
Erősen attól tartok,hogy ott akarnak tartani minket.(Én albéletezek,párom 1-2 hétköznap este kivételével mindig nálam van).
Költözni akarok,ország másik felébe vagy külföldre pár hónapon belül,párommal együtt.
A szülei erről még nem tudnak szerintem.(Én nem beszélek velük túl sokat,ritkán vagyok ott,akkor is csak időjárás,suli,melóról)
Kérdeztem páromat hogy 2 embernek minek 2 fürdőszoba,de gyorsan elterelte a témát.
Ti mire gondolnátok?
Anyukám is ezt csinálta, amikor összejöttem a kedvesemmel. Úgy akart minket ott tartani, hogy így nem kell albérletet fizetni.
Sose bántam meg, hogy elköltöztem.
Az, hogy a párod tereli a témát szerintem egyértelmű. Biztos vagyok benne, hogy ő maradni fog, veled vagy nélküled.
offhoz:
barátaink itt se nagyon vannak,meló+suli együtt elveszi az összes időt,örülünk ha emelettt van idő meglátogatni a nagyikat.
Ország másik végében (dunántúl) laknak rokonok ugyanugy,és a mi családunkban megszokott már hogy mindenfele laknak a rokonok.Párom családja pedig nagyon kicsi,szülőkön kivül csa 2 nagymama van,őket havi 1x látogatjuk,ez meglenne akárhonnan.Illetve még 1 hozzá közel álló rokona van,aki igy közelebb lenne,többet látná mint igy párhavonta.
Tehát ez semmit nem befolyásol,én szüleimet havonta ha látom,de napi 20 perc telefon megvan.
Ő heti 2x 2 órát van velük,de akkor is gép előtt van,ergó még ha elköltözik,akkor többet beszélnének gyakorlatilag
Végigolvastam az összes hozzászólást!
Most magadat akarod meggyőzni vagy minket? Mindenre tudsz megfelelő választ adni. Akkor miért kérdeztél, ha úgy is tudod a választ?
Mert nem értem,hogy minek
mert ha minket akarnának itt tartani,akkor az elmúltm pár évben miért nem ajánlották fel hogy ne albérletezzek,meg szenvedjünk a hülye főbérlőkkel (volt hogy 1 hetem volt új albit keresni a tél közepén,alig tudtunk áthurcolkodni),akkor simán mondhatták volna...
Arra ugyse mehet ki az egész hogy párom lakjon továbbra is velük és felmászkál hozzám,mert már azt a 2 napot is sokallja amit nem velem van
Akkor miért érdekel?
A saját házában mindenki azt csinál, amit akar.
Kérdezd meg a párod. Ha tényleg jól megvagytok, nem ciki egy ilyen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!