A férjem nem akar meg fürödni?
Neeeeee :D Pont a napokban akartam majdnem ugyanezt a kérdést feltenni :D mivel nálunk nagyon hasonló a helyzet, csak ö kibírja, hogy 1 hónapig egyáltalán nem fürdik!!!!!:((( ráadásul fizikai munkát végez, naponta ragad rá az alumínium sorja, de nem érdekli. A lepedö 3 nap után olyan koszos töle mint a föld, ez sem érdekli, majd én házicseléd úgyis kimosom, ez a dolgom ugye...
Nagyon kezd elegem lenni és még ö van megsértve, hogy múltkor neki szépen fenn hagytam a koszos lepedöt, az enyémet meg kimostam :D
Ö azért ilyen, mert az anyja olyan önkormányzati lakásban lakik, ahol nincs fürdöszoba, és gyerekkorától heti 1x fürödtek. Oké, heti 1, de most rosszabb a helyzet!! Nagyon el vagyok keseredve:(
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem vagy egyedül kedves Kérdezö, sajnálom, hogy érdemi választ nem tudtam adni, arra még én is várok.
Kérdező és 00:05
Ez az esküvő előtt nem tűnt fel? Vagy előtte nem így volt?
23.41-nek. Ha nem volt olyan mikor hozzamentel, visszagondolva mi valtozott nalatok az elmult 1.5 evben? Nem lehet h van vkije, e sigy akar taszitani, vagy epp nincs valakije de vmi oknal fogva taszitani akar es azt igy adja ki magabol.
Nekem is volt egy ex-em, igaz nem 10 ev utan, de mikor mar laposult a kapcs, akkor direkt olayn dolgokat csinalt ami engem zavart, vhogy igy akarta a tudtomra adni...
szerintem iszonyat igénytelenség este helyett reggel fürdeni. képtelen lennék úgy befeküdni a tiszta ágyba, hogy koszos vagyok.
nem tudom, honnan jön ez a logikátlan szokás, h reggel fürödjünk???
lehet, h azért nem fürdik esténként a férjed, mert délelőtt megy a szeretőjéhez, és frissebb, ha reggel fürdik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!