Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom kórházba került,...

A barátom kórházba került, mihez kezdjek most hirtelen?

Figyelt kérdés
Bevitték a kórházba légmell-el, és itt maradtam egyedül pénz nélkül összesen tán 600.ft-om van. Együtt dolgozunk, piacon árulunk, de nem tudtunk menni, mert rosszul lett. Én egyedül nem tudok menni, mert nekem nincsenek engedélyeim csak neki. Azt sem tudom hány napot kell bent lennie, be sem tudok menni hozzá pénz nélkül. Mit csináljak?? Menjek el gyorsan takaritást vállalni vagy mit csináljak hirtelen?? Sajnos kölcsön kérni nem nagyon tudok kitől, mindig szokott tartalék pénz lenni itthon, de most nagyon megsz.vtuk. Nem szeretném sajnáltatni magam, nehogy félre értsetek csak kicsit össze vagyok törve, nem tudom hogy szerezzek legalább pár ezer ft-ot.. Tudtok adni valami ötletet? Nagyon megköszönöm. 24/l
2011. ápr. 8. 21:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
ha nem feketén melózik, akkor miért nem tud kimenni most is boltolni? áruld már el!
2011. ápr. 8. 21:44
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom a barátjának van engedélye,ő meg segít neki,mint családtag.Nem tilos.

Mennyire egy undorító rosszmájú ember vagy.

2011. ápr. 8. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

"Én egyedül nem tudok menni, mert nekem nincsenek engedélyeim csak neki."

ha elvégezted volna az általánost, tudnál olvasni.

2011. ápr. 8. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

21:40-es egy kretén vagy! Majd ha holnap esetleg hasraesel a lépcsőn,gondolj arra,hogy így jár az aki bunkóskodik másokkal!

Valaki írta,hogy a légmell nem annyira veszélyes,ha nem cseszik el a dokik. Ez így van. Az én párom egy edzésnél jóval nagyobb súlyt emelt,mint szokott,és attól alakult neki ki. Kórházba került ő is,de két nap múlva kiengedték!

Nem tudom,lehet,hogy hülyeség,de ha már minden mást próbáltál,és nem tudsz pénzt szerezni, esetleg ha vannak ékszereitek add be zaciba,és azt ki tudod később váltani,de ideiglenes megoldásnak megfelelhet.

2011. ápr. 8. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Azért csak próbálj meg valakit keríteni, rokont, barátot, ismerőst, szomszédot, aki kisegít! Csak van valahol a környéken valami megértő ismerős...

Sajnálom ami történt. :(

(21:37!!!! Ne haragudj, én pontoztalak le véletlenül, pedig fel akartalak. Még egyszer bocs. :( )

2011. ápr. 8. 21:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó kivánságokat és a segitséget is. Kérlek ne támadjatok, ha jót nem tudsz irni, rosszat ne irj kérlek.. Köszönöm az ötleteket!!
2011. ápr. 8. 21:52
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Amit árultok ,próbálj belőle eladni a környezetetben ,akár olcsóbban is mint ha a piacon adnád.Szomszédoknak ,ismerősőknek .
2011. ápr. 8. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
78%

21:40

Nem szégyen az, ha nem tudsz olvasni, csak kellemetlen. :)

2011. ápr. 8. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!