Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod benn lenne veled, ha...

Párod benn lenne veled, ha kórházba kerülnél?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, szinte az elejétől együtt élünk. A helyzet, hogy 2 napig szenvedtem itthon, másnap reggel bevitt a kórházba, mert kértem, bár már korábban is kértem, de azt mondta hétvégén úgyse csinálnának semmit. Szóval bevitt, kirakott a sürgősségi ajtajában és hazament. Akkor az exe átvitte a gyereküket, hogy estig vigyázzon rá, de nem szólt, hogy esetleg szeretne velem lenni. Engem egész nap vizsgálatról vizsgálatra küldtek. Este hétkor felhívtam, hogy jöjjön be, de nem jött mert fájt a nyaka és itt ha nem tud leülni, akkor csak rosszabbul lesz(simán megrántotta). 11kor átvittek mentővel másik kórházba vakbélgyulladás gyanúval, de be sem jött hozzám, pedig se fogkefém, se pizsamám nem volt, se váltás ruhám. Mondta csak reggel jönne, már úgyis alszom....szerinte.

Másnap ugyan bejött, de előző este jobban szükségem lett volna rá. És nem érti miért voltam csalódott.

2011. szept. 2. 13:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi is három éve vagyunk együtt, ő is meg eddig mind aki volt előtte, engem egy "sima fáj a torkommal" is körbeugrál... Szerintem egy nagy bunkó a párod és nem vagy valami fontos neki.
2011. szept. 2. 13:57
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen,bár mi most válófélben vagyunk de tuti még igy is számithatnék rá.
2011. szept. 2. 13:58
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ritka bunkó párod van!

Ha én kórházba kerülnék, a párom még dolgozni se menne be, hanem velem lenne. Én elgondolkoznék azon, hogy a párod tényleg szeret-e igazán...

23/N

2011. szept. 2. 13:58
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom kórházba kerülne, akkor minden nap mennék látogatni.
2011. szept. 2. 13:59
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Természetes, hogy bent lenne velem, szerintem el sem lehetne zavarni mellőlem.

A párod amúgy sem törődik veled, esetleg figyelmetlen, elhanyagol, nem lehet rá számítani?

Mert ha amúgy más problémák esetén melletted áll, akkor lehet, hogy csak a kórháztól van valami erős fóbiája, amit esetleg szégyell bevallani. De azért így is, úgy is elég érthetetlen a viselkedése.

2011. szept. 2. 13:59
 6/26 ava87 ***** válasza:
100%
Hát ez elég csúnya volt tőle. Azt el sem tudom képzelni, hogy engem a kórház ajtajában kirakjon, aztán be se kísérjen, hanem azonnal menjen haza.
2011. szept. 2. 14:00
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, nem bántásként írom, de a 3 év alatt hogy viselkedett? Vagy most változott ekkorát? Nem túl szimpatikus viselkedés a leírtak alapján...
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3 éve vagyunk együtt de engem amikor a munkája engedi még az egyszerűbb vizsgálatokra is elkísér pl bőrgyógyászat, szemészet stb. Soha nem volt kérdéses, hogy elkísérjen-e vagy sem. Ha meg kórházba kerülnék egyértelmű velem lenne amikor csak szükségem van rá.

Megdöbbentőek voltak számomra a soraid! Alapvető dolog, hogy ha baj van segítjük egymást azzal, legalább annyival hogy ott vagyunk mellette...

Kíváncsi lennék ő valójában szeret-e téged....

9/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak a részedről van szerelem,szeretet,a párod részéről igen csekélyke érzések vannak sajnos.Megértelek,szükséged volt rá,de mindenféle kifogásokkal jött hogy ne kelljen Veled lennie,meg ne kelljen bemennie.Szerintem ha meggyógyulsz,alaposan gondold át ezt a kapcsolatot.Jobbulást kívánok,gyógyulj meg mihamarabb!
 10/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én ugyanezeken gondolkoztam benn egész éjszaka, mert aludni nem tudtam, de ettől meg még rosszabbul éreztem magam. Azt mondja szeret, de nagyon sok ilyen eset van, amikor a tettei nem ezt mutatják.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!