Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod benn lenne veled, ha...

Párod benn lenne veled, ha kórházba kerülnél?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, szinte az elejétől együtt élünk. A helyzet, hogy 2 napig szenvedtem itthon, másnap reggel bevitt a kórházba, mert kértem, bár már korábban is kértem, de azt mondta hétvégén úgyse csinálnának semmit. Szóval bevitt, kirakott a sürgősségi ajtajában és hazament. Akkor az exe átvitte a gyereküket, hogy estig vigyázzon rá, de nem szólt, hogy esetleg szeretne velem lenni. Engem egész nap vizsgálatról vizsgálatra küldtek. Este hétkor felhívtam, hogy jöjjön be, de nem jött mert fájt a nyaka és itt ha nem tud leülni, akkor csak rosszabbul lesz(simán megrántotta). 11kor átvittek mentővel másik kórházba vakbélgyulladás gyanúval, de be sem jött hozzám, pedig se fogkefém, se pizsamám nem volt, se váltás ruhám. Mondta csak reggel jönne, már úgyis alszom....szerinte.

Másnap ugyan bejött, de előző este jobban szükségem lett volna rá. És nem érti miért voltam csalódott.

2011. szept. 2. 13:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én ha beteg vagyok, akkor szeretek egyedül lenni, mindenki hagyjon békén, de ha kórházba kerülök, akkor annyit szívesen veszek a barátomtól, hogy megkérdezze mire van szükségem, és azt be is hozza, azonnal.

Vagyis azt nem is engedném, hogy egész nap az ágyam mellett üljön,de egy látogatást jól vettem volna.

Sajnálom, hogy nálatok ez nem értődik magától.

2011. szept. 2. 14:02
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szeretet, azt nem mondani kell, kimutatni!
2011. szept. 2. 14:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani de tudod mondani sok mindent lehet....

Ha magadban átgondolod, hogy te ott lettél volna-e vele amikor szüksége van rád és arra a válaszra jutsz, hogy szereted mindennél jobban így egyértelmű, hogy igen. akkor te is tudod, hogy KIFOGÁSOK NINCSENEK ERRE AZ ESETRE.

2011. szept. 2. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Az embernek azért (is) van szüksége egy társra, hogy az mellette legyen a bajban is. Ne haragudj, de ha ezt velem csinálta volna, tudnám, hogy a bajban nem számíthatok rá és megkérném, hogy a lehető legrövidebb időn belül felejtsük el egymást.

Ez nagyon durva és csúnya dolog volt tőle...Megmutatta, hogy mennyire vagy neki fontos és mennyire áklkl melletted...

2011. szept. 2. 14:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Mellettem biztos ott lett volna a férjem!!! Szerintem ez alap dolog.. Még a munkahelyéről is eljön, ha valami baj van.

23/L

2011. szept. 2. 14:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
...jóban-rosszban, egészségben-betegségben... Hááááát ez nem az. Mondhatnánk neked, hogy beszéljétek át a kapcsolatotokat, de a szavak csak szavak.... És ha 3 év után így semmibe vesz, akkor mi lesz a későbbiekben?...
2011. szept. 2. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

Lehet ciki felnőttként, de én pont ezért szeretem, ha Anyu van ott velem a kórházban.

Egyébként Kérdező: Szeretlek.

Látod, ilyen egyszerű. Mondani lehet sok mindent.

És én se voltam ott veled a kórházban, de ha barátok lennénk és hívtál volna, ott lettem volna. Szerintem ez a normális.

2011. szept. 2. 14:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Sajnos a szüleim pont a nyaralásukon voltak, hívtam volna én anyukámat...
2011. szept. 2. 14:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Te is tudod a választ.

Húzd fel a nyúlcipőt és menekülj ettől a pasitól.

Alap, hogy a pároddal vagy, ha szüksége van rád.

2011. szept. 2. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Bent lenne, mert van egy 2 éves lányom és egy 10 hónapos kisfiam akikre vigyáznának a szüleim és a 16 éves nagylányom.Sosem hagyna egyedül.Elég bunkó a párod, de szerintem ezt te is érzed. :-(

31.N

2011. szept. 2. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!