Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha hirtelen elfolyik a magzatv...

Ha hirtelen elfolyik a magzatvíz, van még két órám hogy beérjek a kórházba?

Figyelt kérdés
Férjem dolgozik, ha megindul valami, őt hívom, egy óra alatt ér haza, majd egy óra alatt érünk be a kórházba... ez így elég idő? Nem fogok a kocsiban szülni? Első baba lesz, mindenhol azt olvasom, hogy az nem megy csak úgy pikkpakk.
2008. szept. 9. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem azt mondta a védőnő,hogy ha elfolyik a magzatvíz akkor inkább hívjam a mentőket.
2008. szept. 9. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Nekem is az első babám született meg májusba, és nekem éjfélkor folyt el a magzatvíz és két óra 20 perckor apuci kezében volt a lánykánk :)! Úgy, hogy ha olyan szerencsés vagy mint én, akkor még marad fél órád, arra, hogy beérj a szülőszobába! Nem minden szülés egyforma, így lehet, hogy 3 óra múlva fogod világra hozni a babád! Ne izgulj, nem fogsz kocsiba szülni!

Boldog babavárást kíván majdnem 4 hónapos anyuka

2008. szept. 9. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem éjfélkor folyt el a magzatvíz,3 kor mentünk a kórházba ,és reggel 8-kor inditották meg infuzióval mert semmi fájásom nem volt 11-kor lett meg a fiam.Szóval nem hiszem hogy aggódnód kéne,föleg mert sokszor el se folyik spontán a magzatviz.
2008. szept. 9. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem elfolyt a magzatviz delutan haromnegyed 5 kor es masnap reggel fel 6 kor szultem neg
2008. szept. 9. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Anyukám 9 óráig vajúdott velem :((

Nagyon változó ám, szerintem elsőnek a mentőket hívd, másodjára a férjed!

2008. szept. 9. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
elöször is mindenképp a mentöt hivd és lehetőleg ne nagyon járkálj ,inkább feküdj le ,mert ha elfolyik a magzatviz akkor köldökzsinor elöreesés lehet ha sétálgatsz vagy járkálsz ,persze ha fájássokkal kezdödik és még nem folyik el a magzatviz akkor szolhatsz elsőnek a férjednek ,lefürcizhetsz és utána bemehettek autoval is szülni!Üdv:40 hetes kismami
2008. szept. 9. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem éjjel 4:05 perckor elfolyt a víz, és 6:00 kor megvolt a kislányom, amikor beértünk a kórházba már 3 ujjnyira nyitva voltam.
2008. szept. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!