Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkellene engednem? (blablabla)

Elkellene engednem? (blablabla)

Figyelt kérdés
Szerelmemmel nem lakok még együtt,bár majd szeretnénk,természetesen.Ő az a birtoklós fajta,és én is azzá lettem mellette.Ő az első olyan szerelmem,akivel fél évig voltam együtt eddig,és nem volt eddig se szünet,se szakítás,semmi..:D Nagyon szeretem.Viszont nagy a távolság,amit néha nagyon nehezen veszünk.Főleg mikor néha veszekedünk..bár elég hamar áthidaljuk(megoldjuk..) a veszekedéseket.Csak az a gond,hogy feltörne a régi személyiségem..az a szabad lelkületű lány,aki ide megy-oda megy.És féltékeny ő meg.És nem szeretné,ha mennék.Én meg őt nem engedem szívesen.Nem arra gondolok,hogy megcsalna,de féltem.Bárkihez is szólhat..:S és ki tudja,milyen emberrel találkozik!?:S amilyen emberek ott vannak..:/ bár mindenhol vannak olyan "hülye" emberek.-.-'Konkrétan az idegbeteg gyilkolgatós,veszekedős,emberrablós emberekre gondolok.Féltem minden bajtól.Ha ő nem lenne,nem tudnék mit kezdeni magammal.De nem akarok szakítani vele.
2011. ápr. 8. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogyha néha cigiznél, vagy innál egy pohár bort nem a párodon töltenéd ki az idegedet.:))))

Ezt úgy bírom: kávé, pia, minden-ellenes vagyok, békeszerető, nem bagózok, nem iszom...csak a páromat tartom terrorban!

2011. ápr. 9. 15:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Dehogy tartom terrorban.Mondtam már neki,hogy csinálhat,amit akar,azt mondta,ő nem akar menni.
2011. ápr. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!