Elkellene engednem? (blablabla)
még jó, hogy a kölcsönös bizalom meg .... pF ... ne haragudj, de anélkül semmi értelme ennek az egésznek.
Még ha a sarki ABC-be megy, akkor is megtámadhatják, mint ahogy téged is. nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de szerintem a szülők megtanítottak titeket normálisan értelmesen gondolkozni. És ha bajt észleltek, akkor valószínűleg elmentek onnan.
Remélem megoldjátok !
Isten ments,hogy bántsam,akit szeretek :( abortusz-gyilkosság-eutanázia ellenes vagyok.Na meg háborúellenes is.Meg drogellenes.Meg alkohol ellenes.Meg cigiellenes.Soroljam még?
Nem..nem gyilkolásznék én.Ő sem.:)
A ti függőségetek egymás vagytok. Nagyon megterhelő lesz lelkileg ez a kapcsolat hosszabb távon, elveszitek egymástól a fényt, levegőt, és végül gyűlölni fogjátok egymást, börtönötök őrét.
Egy kapcsolat nem arról szól, hogy korlátozzuk a másikat. Ennek a korlátnak benned kell lennie, hiszen ha szereted a párod, nem csalod meg senkivel, nem érzel senki más iránt vonzódást, észre sem veszed a potenciális partnert a másikban. De ettől még akárkivel beszélgethetsz, szórakozhatsz, barátkozhatsz. Nem szabad lemondanod semmiről! A szerelem nem elvesz az ember életéből, hanem hozzátesz! Ha nem így működik, akkor halálra van ítélve.
Ugyanígy igaz ez az ő oldaláról is. Nem várhatod el tőle, hogy miattad hagyjon fel azokkal a dolgokkal, amik örömet okoznak neki. (Természetesen nem más nőkre gondolok..) Mielőtt megismerkedtetek, élt egy bizonyos életet, és ennek eredményeként lett olyan tökéletes pasi, akibe beleszerettél. Ha kigyomlálod az életéből a neked nem tetsző dolgokat, ugyanúgy kigyomlálod azokat a tulajdonságait is, amik olyan szerethetővé teszik.. Végül ott ültök majd egymás mellet, és azon gondolkodtok, hol van az a valaki, akibe beleszerettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!