Normális dolog ez? Kérdésed túl rövid, blablabla.
Van egy párkapcsolatom,ami totálisan ellaposodott. Nem mondom,hogy nem szeretem már a pasimat,de már a szexet sem élvezem vele túlzottan. Viszont mostanában nagyon elkezdtem érdeklődni a nők iránt. Azt hiszem itt nem kell leírnom,hogy hogyan. Normális ez?
25/N
Nem normális dolog, hogy hagytátok ellaposodni a kapcsolatotokat.
És bocs az off-ért, de egy csomó helyen olvastam, hogy mindkét nemmel ki kell próbálni a szexet.Semmi bajom a homoszexuálisokkal, de a szexhez 2 dolog kell hüvely+f@sz (egyesknél közrejátszik a szerelem, de mellékelhető). Akkor ezt mégis miért nevezik szexnek?
ma 14:37
Pontosan azt írtad amit én akartam..Miért lenne normális az azonos nemű kapcsolat?? Nem az..
A természet is úgy alkotta,hogy két külön nemű kell a szaporodáshoz..Miért természetes,hogy valaki leszbi vagy homi? Mert divat lett???Inkább törekedni kellett volna neked is,hogy a kapcsolatod ne laposodjon el..Ebben mindketten hibásak vagytok..
Nekem 10 éve tökéletes kapcsolatom van..Én is megnézem a nőket az utcán,mert van szemem,és a szépet értékelem akkor is ha egy nőben látom meg..De eszembe sem jut,hogy ezért én a nőket kívánom..nem is tartom normálisnak az ilyet..
Szerintem csak unatkozol,és ami ismeretlen az vonz..Inkább keress egy másik pasast akivel akár tökéletes kapcsolatod is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!