Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem megbeszél...

Mit tegyek? A férjem megbeszél egy fél napos programot az anyjával hétvégére és nekem csak utólag említi meg.

Figyelt kérdés
Nem kellene előtte velem is egyeztetnie, ha a fél napot máshol akarja tölteni? Persze utólag már nem ellenkezhetek, h nem jó, mert már le van beszélve. Engem ez baromira zavar. Vélemények?
2011. ápr. 8. 09:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok, azt még hozzáteszem, hogy én gyűlölöm a hirtelen változásokat, legyen az bármilyen. Pl. itthon vagyok épp, amit meg kellett csinálnom, megcsináltam, a napom szabad, ahogy a holnapi is, erre nővérem felhív, hogy holnap ráérek-e 1 és kb hajnali 2 között, merthogy szülinapi buliba mennek, hirtelen jött a hívás, és a gyerekekre kéne vigyázni... persze, ráérek, nem is mondom, hogy nem, szívesen vagyok velük, de azért felborítja az egész napomat... filmet akartam nézni, vagy valamit alkotni, vagy csak olvasni, sétálni, de nem, mert gyerekekkel leszek... nagyon szarul tudok lenni ilyenkor, és nem szeretem ezeket. Mindent szeretek jóelőre tudni, mi lesz az elfoglaltságom. Páromnak mondtam, hogy lassan mehetnénk állatkertbe, rég voltunk, mindketten szeretjük, névnapunk is mindjárt itt van, együtt tölthetnénk egy napot. Úgy alakult, hogy a tegnapi nap nekem is, neki is szabad. Szól, szerda este, hogy holnap ha gondolom, mehetünk állatkertbe... semmi dolgom nem lett volna, ami halaszthatatlan, és kedvem is lett volna, de ez így nekem túl hirtelen. Tehát nem, majd később. Sajnos az egész családom olyan, hogy számítanak rám valamiben, és jóelőre tudják is, sosem szólnak, csak egy nappal korábban, vagy épp aznap, amikor már ott vagyunk, hogy kéne valamit csinálni. Ez engem borzasztóan zavar, akkor főleg, ha valami más programomat kell ezek miatt lemondanom... Ezért én szeretek egy héttel korábban tudni mindent, vagy leglaább 3 nappal.
2011. ápr. 8. 10:38
 32/38 A kérdező kommentje:

1o:33 Ez nem semmi :-( Nálunk is volt olyan, h kölcsönadott az anyjának több százezer ft-ot és meg se említette. Hát.. szarul esett.

Meg az milyen, mikor a mama engem kérdez esetleg, én meg azt se tudom, miről van szó, mert a fiacskája nem említette. Hülyén veszi ki magát kicsit.

2011. ápr. 8. 10:41
 33/38 A kérdező kommentje:
1o:38 Értelek. Én is lehet, h csak egy kirándulást terveztem akkorra, ami nem halaszthatatlan, de akkor is sz.r, ha az utolsó pillanatban bekavarnak.
2011. ápr. 8. 10:43
 34/38 anonim ***** válasza:
53%
A férfi és az anyja közötti üzletekbe soha nem lesz betekintésünk, mert azt valóban úgy érzik,hogy ehhez nincs közünk, mert az csak az anyjára tartozik....:S és akkor jön a susmus,mi meg állunk, mint f...a lakodalomba.Megalázó.
2011. ápr. 8. 10:44
 35/38 anonim ***** válasza:

Nem igen tudok véleményt alkotni, mert én egész más típus vagyok, mint te,sem én nem vártam el soha,hogy számoljon el bárki nekem, sem én nem fogok senkinek, kivéve persze ha a távol töltött idő közös, vagy épp a hossza aggodalomra ad okot, szóval ha napokra eltűnne az felbosszantana, egyébként nem zavar,hétvégéből fél nap főleg nem.

Viszont ha tőled elvárja az elszámolást, akkor joggal vagy dühös te is.

Nem lehet amúgy,hogy egyszerűen elfelejtette elmondani?

2011. ápr. 8. 11:01
 36/38 A kérdező kommentje:

11:o1

Nem mindenki egyforma persze :-) Ha te se várod el, akkor OK. Olyan társ kell, aki ugyanúgy gondolja és működik.

Nem hiszem, h elfejeltette.. de ha igen, akkor azt kellene mondania, h bocs, elfelejtettem, nem azt amit mondott..

2011. ápr. 8. 11:12
 37/38 anonim ***** válasza:
84%

Én is úgy gondolom,hogy előbb a házastársal kell megbeszélni a dolgokat,utánna pedig a szülőkkel!

Pl.ha az én anyukám kér meg valamire akkor azt mondom neki,h ok,segítek(tünk)neki csak előbb megbeszélem a

férjemmel,hisz lehet,hogy neki is van valami programja,dolga....

2011. ápr. 8. 11:30
 38/38 anonim ***** válasza:
Nálunk is az a természetes, hogy megbeszéljük egymással, ha a másik valahová szeretne menni. És nem azért, mert engedélyt kell kérni a másiktól, hanem azért, mert hátha éppen akkorra akart volna a másik valamit szervezni. Tehát egyeztetünk és nem engedélyt kérünk! Nagy különbség! Itt marha sokan rögtön letámadtak, pedig igazad van, hogy azt mondod, a férjed szólhatott volna előre róla. Nem azzal van a baj, hogy anyukával tölt fél napot, hanem hogy nem egyeztette ezt le veled. Persze azért ne támadd le, mert simán lehet olyan is, hogy akarta csak valami miatt elfelejtette. Az én párom is van úgy néha, hogy valamit megbeszél az anyjával telefonon, leteszik, de elfelejt szólni, csak másnap mondja, hogy ja ezt beszélték! De tudom, hogy nem direkt csinálja, csak elfelejti. Beszéld meg vele, hogy szeretnéd, ha máskor egyeztetnétek ha ilyen van.
2011. ápr. 8. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!