Mit tegyek? A férjem megbeszél egy fél napos programot az anyjával hétvégére és nekem csak utólag említi meg.
1o:33 Ez nem semmi :-( Nálunk is volt olyan, h kölcsönadott az anyjának több százezer ft-ot és meg se említette. Hát.. szarul esett.
Meg az milyen, mikor a mama engem kérdez esetleg, én meg azt se tudom, miről van szó, mert a fiacskája nem említette. Hülyén veszi ki magát kicsit.
Nem igen tudok véleményt alkotni, mert én egész más típus vagyok, mint te,sem én nem vártam el soha,hogy számoljon el bárki nekem, sem én nem fogok senkinek, kivéve persze ha a távol töltött idő közös, vagy épp a hossza aggodalomra ad okot, szóval ha napokra eltűnne az felbosszantana, egyébként nem zavar,hétvégéből fél nap főleg nem.
Viszont ha tőled elvárja az elszámolást, akkor joggal vagy dühös te is.
Nem lehet amúgy,hogy egyszerűen elfelejtette elmondani?
11:o1
Nem mindenki egyforma persze :-) Ha te se várod el, akkor OK. Olyan társ kell, aki ugyanúgy gondolja és működik.
Nem hiszem, h elfejeltette.. de ha igen, akkor azt kellene mondania, h bocs, elfelejtettem, nem azt amit mondott..
Én is úgy gondolom,hogy előbb a házastársal kell megbeszélni a dolgokat,utánna pedig a szülőkkel!
Pl.ha az én anyukám kér meg valamire akkor azt mondom neki,h ok,segítek(tünk)neki csak előbb megbeszélem a
férjemmel,hisz lehet,hogy neki is van valami programja,dolga....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!