Mit tegyek? A férjem megbeszél egy fél napos programot az
anyjával hétvégére és nekem csak utólag említi meg.
Figyelt kérdés
Nem kellene előtte velem is egyeztetnie, ha a fél napot máshol akarja tölteni? Persze utólag már nem ellenkezhetek, h nem jó, mert már le van beszélve. Engem ez baromira zavar. Vélemények?
nem házisárkányság lenne az, egyszerűen csak tisztázni kell a viszonyokat.Nálunk is megesett a kapcsolat elején,hogy vacsorával várom a kedves párom,és anyuka megkérte,hogy ugorjon már be helyette egy helyre, ami csupán néhány órát vett el az estéből:S Ekkor rendeztem egy patáriát,és azóta nem is történt ilyen eset. Házasság után már nem a mama az első számú, hanem a feleség.
2011. ápr. 8. 10:16
12/38 anonim válasza:
Teljesen igazad van, Én is kikattannék, sőt ki is kattanok, mikor felhívom, és ismét ott van. Az ilyen anyukák rátelepednek a fiúkra nagyon, ők pedig elég gyenge jellemek. Sajnos. :(
2011. ápr. 8. 10:17
13/38 anonim válasza:
Na, ilyen házasságban sem szeretnék élni, ahol minden perccel előre el kell számolni...
Hát a saját anyámra hadd szánjak már fél napot anélkül, hogy engedélyt kérnék tőled.
-Fiam, eljössz velem ide meg ide?
-El anyu, csak előbb fel kell hívnom a feleségemet, hogy megengedi-e.
Így gondoltad? Durva.
2011. ápr. 8. 10:18
14/38 anonim válasza:
Szia!
Nekem is az a természetes, ha közöljük egymással.
Nem mintha nemet mondanék, ha ő akarna menni, csak így én is tudok előre tervezni.
Akkor viszont én kicsapom a balhét, ha 1 nappal korábban említi, amit már napok óta tud. Pl anyósék vendégségbe jönnek :S
2011. ápr. 8. 10:19
15/38 anonim válasza:
Persze elvárható hogy szóljon a férjed,hiszen együtt éltek. De lehet hogy ez hirtelen jött neki. Mondta hogy mit akarnak együtt csinálni? Lehet hogy segíteni akar valamit az édesanyjának. Én megkérdezném, ha már így alakult hogy nem e tudok én is segíteni valamit.Így együtt lennétek. Bár nem tudom hogy anyósoddal milyen a viszonyod....Én téged és a férjed is megértem. Ne mérgelődj ezen, inkább beszéld meg a pároddal hogy mi bánt téged a viselkedésében.
2011. ápr. 8. 10:19
16/38 anonim válasza:
Szerintem nem ez a félnap tett be a kérdezőnek. Valószínűleg anyuka nem ereszti kicsi fiát, mert az ÖVÉ.
2011. ápr. 8. 10:20
17/38 anonim válasza:
Én így gondoltam igen, akkor ne nősülj meg, mert azt minden nő szívesen veszi,ha tiszteled annyira,hogy előbb beszélsz meg vele valamit, mint anyukával....nem engedélykérésről van szó.
2011. ápr. 8. 10:21
18/38 anonim válasza:
Még ha valami ottalvós program lenne, akkor azt mondanám, oké, szóljon mielőtt máshol alszik. De FÉL NAPRÓL beszélünk...
19/38 anonim válasza:
Gondolom, nem először fordul elő ilyen :S
És azt is sejtem, az édesanya volt, aki leszervezte. De nekem meg az a természetes, ha ilyenkor engem is hívnak!
20/38 A kérdező kommentje:
Jázmin, igen.. látom, érted, h miről beszélek. Egy hullámhosszon vagyunk.
Utolsó: nem pont így, de le lehet kommunikálni a dolgot máshogy is, hogy ne legyen ennyire..izé. Pl: megkérdezem a feleségemet, h nincs-e programunk addigra már.
Egyébként fordított esetben (mint már írtam), a férjem is kiakad, szóval én miért ne várhatnám el, h szóljon akkor??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!