Mit tennél, ha meglátnád párodat egy társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Iwiwnek van ez a lovehunter alkalmazása. Még annak idején ott ismertem meg párom (bő 8 hónapja). Azóta persze letöröltük magunkat, hisz megtaláltuk egymást. Most láttam, hogy fél órája böngészett benne. :( Kiírta az iwiw üzenőfalára, hogy XY elindította a Lovehunter alkalmazást blabla...2011. ápr. 7. 12:49
21/25 anonim válasza:
Ahhoz, hogy törölje magát, nem kell először belépni? Hm? Lehet, hogy elfelejtette, hogy fent van, vagy nem volt idjee/kedve eddig törölni magát, és most tette meg. Nem kell mindjárt beleképzelni mindent mindenbe.
22/25 A kérdező kommentje:
Nem most törölte le magát. Már nem volt fent neki az alkalmazás, tudom.
Azt mondja, bepiált, és nem is tudja, mit csinált... de nem tudok hinni neki. :(
2011. ápr. 7. 15:03
23/25 anonim válasza:
Akkor regelj más néven, és próbáld megkeresni.
Esetleg nézd át az általa meglátogatott oldalak listáját. Ha találsz társkeresőt, regelj oda is.
Tudom, nem szép dolog a háta mögött szervezkedni, de ha már biztosra akarsz menni...
24/25 anonim válasza:
szia
én is a chat.hu ismertem meg a párom :-) majd két éve
ö azóta talán ha 30 percet volt fent
én viszont szinte minden nap :-D
ez még nem jelent semmit sem h benézett oda hiszen el is tűnt onnan :-)
lehet kíváncsi volt csak / pasi a drága nem ? .-DDD
25/25 anonim válasza:
szia! én fent vagyok az iwiwen, és úgy emlékszem, ez az az alkalmazás, amihez küldik az értesítést, hogy XY-nak tetszel, ha kíváncsi vagy a személy nevére, telepítsd az alkalmazást! vagy a Csajok és pasik, amiben értékelni szoktak engem, pedig fel sincs véve az alkalmazás! és ilyenkor, ha kipipálnám, akkor valószínű kiírná az üzenőfalom, hogy XY böngészett a Csajok és Pasik-ban, vagy akár a Lovehunter-ben, pedig nem is arról van szó, nem tudom, érthetően írtam-e le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!