Mit tennél, ha meglátnád párodat egy társkereső oldalon?
Huhhh...
Nem működik már köztetek a dolog?
Legelősször beszélnék vele...utánna a többi...
De ekkora barom, hogy még el sem rejti??? Hisz ki lehet pipálni, h ne mutassa a hírek közt. Most már nem is látom a profiljába, sztem vagy elrejtette, vagy leszedte magát...
Húgom iwiwjén aktiváltam az alkalmazást, rákerestem a korabeli srácokra, de nem találom. Kíváncsi lettem volna, mit ír ott, milyen képet rak fel, stb...
Mindenesetre "tetszik"-et nyomtam ehhez a hírhez és egy ironikus kommentet... a komment érdekes mód eltűnt...
Nekem is van férjem, én mégis fent vagyok.
Barátnőm keres ott magának pasit, én meg megnézem, ki tetszik neki :)
Azt hiszem, azt is kiírja üzenőfalra, hogyha valakit érdekel, vagy valaki érdekli őt. Azt figyeld.
Azzal, hogy írtál neki stb, lehet csak azt éred el, hogy máshol regisztrál, titokban. Itt meg nyomon tudtad volna követni!
Na, de először is beszélj vele!
Mi a Chat-en jöttünk össze, 8 éve. Azóta ki sem nyitottam a Chat-fiókomat, tehát nem is láthatom, hogy ő esetleg böngészik-e benne.
A Lovehunter-t nem tartom annyira komoly dolognak, kíváncsiságból is belenézhet valaki, nem feltétlenül keresi az utódodat szerintem. Kérdezz rá, beszéld meg vele, hátha tényleg csak ártatlan dologról van szó. Persze a bizalom az vagy adott - és akkor nincs féltékenykedés, hiszen úgyis tudod, hogy nem talál tökéletesebbet nálad ;) - vagy nem, de ha nem, akkor úgyis mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!