Mit tennél, ha meglátnád párodat egy társkereső oldalon?
pontosan tudja, mi az az alkalmazás...
beszéltem vele. flegma. azt mondja, iszogatott délelőtt. tegnap ultimátumot adtam neki, mivel mostanság elképesztően viselkedett. legalább már tudom a választ... :(
Ahogy te is láttad, hogy elindította a Lovehuntert, úgy az összes ismerőse is, beleértve a közös ismerősöket.
Lehet, hogy titokban sajnálnak, amiért ezt teszi a hátad mögött.
Az én büszkeségem ezt a megalázást nem nyelné le.
Hát, szerintem sem kell elsőre rögtön kiakadni... (nem osztom azt a tézist, miszerint a házassághoz a legeslegeslegfontosabb a szerelem, a többi nem számít, illetve azt sem, hogy egy félrelépés miatt szét kell szakítani rögtön mindent...)
Párommal 6. éve vagyunk együtt, továbbra is kap e-maileket különféle társkeresőkről, ahová még korábban regisztrálta magát, de nem foglalkozik vele, azt se tudja már, mi a neve, jelszava. Én is regisztráltam pár társkeresőhöz hasonló oldalra, hogy meg tudjam nézni, kik tetszenek a barátnőmnek, vagy hogy hasonló érdeklődési körű embereket találjak, beszélgetés céljából. Akár férfi, akár nő az illető, párom mindig tud róla, néha előad egy műféltéknységi jelenetet, néha én is, de tudjuk, hogy bízhatunk a másikban. Ja és az idegen férfiak ha rámírnak ilyen oldalakon, vagy én valahová, és beszélgetésbe elegyedünk, rögtön közlöm, hogy nem pártalálás miatt vagyok itt. A legtöbbször megértik, és jót beszélgetünk, akár tartós kapcsolat is kialakulhat, persze csak baráti. Az ország minden részéből vannak ismerőseim, van, akit egy játékban ismertem meg 4 éve, van akit chaten, vagy fórumokon... a legtöbb már közös ismerős párommal.
Tehát először is üljetek le és beszéljetek, te ne akadj ki, ő meg elgyen hozzád őszinte. Lehet, hogy tényleg úgy érzi, gondok vannak a kapcsolattal, lhet csak kíváncsi volt, és megbántottad a kérdezősködéssel, hogy nem bízol benne, és ezért volt flegma. Te tudod, hogy áll a kapcsolat. A beszélgetés csodákra képes, de tegyétek félre az indulatokat mindketten.
"továbbra is kap e-maileket különféle társkeresőkről, ahová még korábban regisztrálta magát, de nem foglalkozik vele, azt se tudja már, mi a neve, jelszava"
Nekem is ezt mondta a volt barátom anno. Aztán felszedett egy csajt a társkeresőn és megfektette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!