Eladnád azért a tested, hogy a kisgyermekednek, akit egyedül nevelsz, enni adj?
Milyen felsőfokú végzettséged van?
Én amúgy a költözést javaslom.
hova tennéd addig a gyereket? csak nem vinnél fel mindenféle alakot a lakásodba... na meg egy kis városban hamar híre megy az ilyennek.
ennyi erővel mehetnél pár várossal arrébb, és kereshetnél tisztességes munkát. a gyereked gondolom kap árvaságot, családi pótlékot, stb.
nézd meg a neten az állásokat, és indulj el!
hogy tudnál a gyereked szemébe nézni, ha azzal keresnéd a kenyérre valót, hogy mindenféle undorító pasasokkal henteregsz? a férjed emléke sem számít?
bocs, de ezt a fajta erkölcsi aljasodást nem tudom elfogadni semmilyen körülmények közt. pláne úgy, hogy már van egy gyereked...
a luxusprosti is prosti. szerintem az a nő, aki ilyen szinten adja el a testét, az már nem tisztességes.
így is tele van a világ qrvákkal.
lehet menni takarítani, mosogatni, gyerekre vigyázni, kapálni, gyomlálni, időseket gondozni.
egy valag meló van, csak ki kell nyitni a szemedet, nem pedig a legkönnyebb, egyben legundorítóbb dolgot választani.
Nem, semmiképp, mindig van más megoldás. Itt a net, hirdetni lehet mindenféle oldalakon, hogy ilyen helyzetbe kerültél, kéred segítsenek. Még ez is kevésbé megalázó. A testem semmiképp nem adnám el, még a gyerekemé sem, ha más nem lenne akkor átmenetileg nevelőszülőkhöz adnám, amíg helyre nem hozom a dolgokat.
Én hánynék magamtól egész életemben ha qrvának állnék, tuti tönkremennék tőle, az pedig a gyerekemnek sem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!