Tényleg nagyok az elvárásaim a lányokkal szemben?
27 éves vagyok, eddig összesen 2 barátnőm volt. Múltkor egy csaj haverommal beszélgettünk, aki azt mondta hogy lehet azért nem találok magamnak párt, mert nagyok az igényeim.
Ne dohányozzon, ne igyon, ne beszéljen csúnyán, legyen intelligens, legyen jó humorérzéke és szeresse a gyerekeket.
Ezek olyan óriási elvárások?
Én pl ilyen lány vagyok, és kb ugyanezek az elvárásaim egy férfivel szemben is, plusz a hűség, figyelmesség stb, eddig egy barátom volt... Szóval kérdező mondhatjuk ezek alapdolgok, de piszok nehéz olyan személyt találni, aki ezeknek az "alapdolgoknak" megfelelne. Meg nyilván a vonzódás, szimpátia sem elhanyagolható szempont, hiába felel meg, ha a vonzalom nulla...
24/N
Szerintem vannak ilyenek, ezek nagyon általános dolgok.
Nem tudom, hogy érted, hogy szeresse a gyerekeket (én szeretem őket, csak nem akarok). Ja, és nem tudom káromkodás alatt mit értesz, de ha pl. beverem a lábujjam, igenis kiszaladnak b és k betűs szavak.
Nem. Ezek az alapok. De a lányokkal szemben neked nem elvárásaid vannak: te akarsz valamit nyújtani, a nő meg, ha tetszik, elfogadja.Persze, azok közül, akik tetszenek. Ne mondd már, hogy csak két nő tetszett eddig!
akkor nagyon lekötöd magad valami mással. Ismerkedj. Különben egy nő is elég egy egész életre, ha elsőre megtalálod.
Ez egy tök jó szöveg: nagyok az elvárásaid, ezért nem találsz párt. Ezt bárkinél el lehet sütni, aki nem talál párt...nekem ez sablonszöveg. S legalább ezzel most okolhatod saját magad, hogy biztos benned van a hiba.
Sajnos nem mindenki találja meg egyből a párját, nem biztos, hogy olyan emberrel hozza össze a sors, aki neki való...nem mindenkinek van az megírva, hogy hamar megtalálja a párját, és örökké együtt maradnak, és tökéletesen megfelelnek majd egymásnak...
Nekem is alap volt, hogy olyan embert találjak, aki nem dohányozik, nem iszik, nem beszél csúnyán, intelligens, jó humorérzéke van és szereti a gyerekeket. Szerencsére én megtaláltam ezt az embert.
Amúgy meg zsák a foltját, de tényleg. Olyat keresel, aki neked megfelel. Ez még nem nagy igény.
Úgy kel pályázni a nőkhöz, mint az állásokra. Be kell nyújtani több helyre, mit tudsz kínálni. Aztán, aki elfogad, annak bizonyítassz. Ha jól érzed magad, maradsz. Ha nem jön be, elköszönsz, és újra pályázol.
Olvasd el, van benne használati utasítás a nőkhöz:
Ugyanezeket tudom én is nyújtani. Belsőleg értékeim szerintem rendben vannak.
A külsőleg pedig én magam nem vagyok egy Adonisz, 5-ös skálán 3-ast adnék magamra.
Páran megerősítettetek, ezek szerint akkor nem óriásiak az igényeim.
Nem Örs vagyok!
Hát....
Lehet hogy tényleg túlságosan nagyok az elvárásaid!
De ehhez ismerni kéne téged is.
Te miket tudsz cserébe nyújtani a lányoknak?
Szerintem kicsit durva!
Így szoktál ismerkedni?
-Szia,nagyon szép lány vagy!Tetszel nekem!
-Köszi,aranyos vagy!
-Járnék veled szívesen!
-De ugye nem dohányzol,iszol,beszélsz csúnyán,intelligens vagy,jó a humorod,és szereted a gyerekeket?
-Minden stimmel,de szoktam dohányozni!
-Na csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!