Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a 30as,40es férfiak huszoné...

Ha a 30as,40es férfiak huszonéves lányokkal élnek együtt, akkor a 30as nők hogy szerezzenek magunknak társat?

Figyelt kérdés
Itt folyamatosan azt olvasom, hogy a huszonéves lányoknak 30-40 körüli a párjuk, akkor a 30as nőknek maradnak a 20 éves vagy az 50 éves férfiak?? Az egyik még el se indult az életben, a másik meg már nem fogja újrakezdeni az életét (házasság, gyerek). Akkor mi legyen az egyedülálló, elvált 30as nőkkel??
2011. ápr. 9. 19:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
a 30-as rizikós korosztály, de mi bajod a 20-as fiúkkal? mi is úgy vagyunk, hogy 4 lány + 2 fiú, és sexcsatákkal, ettől még vadászgatnak a csajok is
2011. ápr. 9. 19:15
 2/21 anonim ***** válasza:
60%

Harmincas és már elvált?

Az törje halomra maga körül a törhető férfiszíveket! Kortól függetlenül.

2011. ápr. 9. 19:17
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Tudod drágám, mi lehúzhatjuk magunkat, ez van. Elég sokan vagyunk
2011. ápr. 9. 19:19
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Hát tudod ez nem így működik. Valaki csak azért ne legyen együtt azzal, akit szeret, mert mi lesz a 30-as nőkkel? Mindenkinek joga van párt keresni és ha két ember egymásra talált az nem az életkoron múlik, tehát már az alapkérdés sem okés.
2011. ápr. 9. 19:22
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Krisztusi korba léptem, elváltam, ám a párom pont velem egyidős. :-)
2011. ápr. 9. 19:25
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Én is 30+ vagyok, de folyton nős, családos pasikba botlok. Áááá...
2011. ápr. 9. 19:27
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem semmi baj az alapkérdéssel.

Harmincas nőként harmincas vagy negyvenes pasit akar. Én a magam részéről tojok az életkorra, mégis valahogy úgy adódott, hogy 'korban hozzám illő' a párom.

És ha a környezetében azt tapasztalja, hogy a 'korban hozzá illő' pasik a friss húst részesítik előnyben, akkor a probléma érthető... bár szerintem kissé eltúlzott. Vannak bőven felszedhető pasik abban a korosztályban is.

2011. ápr. 9. 19:27
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Na de könyörgöm olyan férfit, akinek a sokkal fiatalabbak tetszenek? A kapcsolat az érzelmeken alapul. Igazságtalan ebbe a fiatalokat belekeverni.
2011. ápr. 9. 19:28
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy gonosz vagyok, de 36 éves pasiként az a véleményem, hogy az érzelmek gyakran csak másodlagosak. Azt hiszem, mi pasik ebben a korban kifejezetten szexcentrikusak vagyunk, és némi szexért hajlandóak vagyunk érzelmeket is adni. Ezért sikeresebbek a huszonéves laza lánykák. Ha a szex adott, és még nincs semmi kötöttség, akkor még érzelmek is alakulhatnak, de direkt az érzelmek és a komoly dolgok felől közelíteni... hát minimum nehéz...
2011. ápr. 9. 19:34
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Rövid távon azt mondom igazad van, de hosszú távon a szex és az abból fakadó érzelmek is kevesek, ennek ellenére én azért sok jól működő kapcsolatot látok nagy korkülönbséggel. Ez a partner élethez való hozzáállásától függ szerintem leginkább. Egy két lábbal a földön álló huszoéves nő ugyanúgy megállja a helyét egy 40 éves férfi mellett. Akik pedig csak a szex miatt vannak együtt, azok igazából nem is foglaltak.
2011. ápr. 9. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!