Ha a 30as,40es férfiak huszonéves lányokkal élnek együtt, akkor a 30as nők hogy szerezzenek magunknak társat?
Nem egészen így értettem...
Pl ha a kérdező hölgy nem keresne komoly kapcsolatot, csak lazán és vidáman élvezné az életet, akkor azokat a férfiakat, akikkel érzelmileg nem passzolnak, azokat csak használná, és adott alkalommal lazán lecserélhetné... és néhány könnyű (de azért nem egy estés) kaland után biztosan találna valakit, akivel mindenképpen jó.
Persze választhatja a nehezebb utat, keresheti a megfelelő pasit, és ha érzelmile jl beleélte magát, és kiderül, hogy a pasi kicsit szépítette magát, vagy valamit elhallatott, akkor szépen összetörhet, és bánatosan kutathatja tovább a megfelelőt...
19:38
Vannak olyan nők, de Ők nem jönnek ide tanácsot kérni, hanem élvezik az életet :)
Lehet, hogy boldog, kieyensúlyozott feleséggé váltak, akikért megőrül a férjük ;)
Ez a szex dolog szerintem kétoldalú. Lehet azért jó, mert jó, meg lehet azért jó, mert szereted a másikat. Szóval nem feltétlenül jönnek utána az érzelmek.
Ha a szexen múlna az egész,akkor miért nem egy tapasztalt nőt keresnek maguk mellé a férfiak? Azért 30 évesen még nem ráncosak a nők,hogy azt mondják, hogy mert öreg. Ennek nem feltétlenül szexuális okai vannak.
19:34-ben lehet igazság. 24 éves voltam, amikor a férjemet megismertem - ő egy tízessel idősebb. Frissen vált, épp nagykanállal merte az életet - én is. Mondjuk nem csak és kizárólag külső alapján keresgélt, mert a befuccsolt házassága után szeretett volna egy normális, jól működő kapcsolatot, ahol nincs naponta vita, veszekedés. De nem bánta, ha csak egy éjszaka.
Utólag mondta, hogy a korom is imponált neki - eddig csak a saját korosztályával volt kapcsolata.
Amiatt, hogy őt még hajtotta a "biztos kimaradok valamiből" érzés, néhányszor szakítottunk, de pont azért jött vissza mindig, mert nem vettem véresen komolyan a dolgot. Sőt, az utolsó szakításunknál annyira "berágtam", hogy amikor ismét visszajött, kifejezetten félvállról kezeltem, nem tekintettem többnek, mint szexpartnernek.
Ezzel önkéntelenül felcsigáztam a vadászösztönét és végül mellettem tette le a voksát, véglegesen.
én húszas vagyok (már nem sokáig sajnos, közeledek a 30hoz:)), párom harmincas vlge felé jár, és akkor mi van ...gondolod, hogy ha az emberek megismerkednek, akkor az ismerkedés után a kor függvényében dől el, lesz-e kapcsolat? nem ezen múlik, ha már megismerkedsz valakivel, akkor csak azért ne, mert te húszas vagy, jaj ő meg idősebb, és hogy meghagyd őt a harmincasoknak? :))
azért husonéves fiatal nőnek egy negyvenes pasi szerintem nem egészséges... plusz-mínusz 15év talán még hagyján, de ott már biztos nagyon kezdenek kiütközni a generációs különbségek, szvsz picit sok... aki a vérszerinti gyermeked vagy szülőd lehetne, az túl fiatal / öreg .... szerintem,.
de mindkét nagyszülőmnél a nagypapa tíz évvel idősebb volt a nagymamámnál is, tehát ez nem "mai divat".
19:34 jé, az én párom meg pont úgy állt hozzá, hogy az érzelmek a fontosak, veled majdnem egyidős, és mondta sokszor, hogy ennyi idősen már nem csak futó kalandot keres az ember, hiszen már kiélte magát, sőt.... :)
..és azt vettem észre, hogy a barátai is ilyenek :-o tehát én azt hittem, hogy a harmincas férfiak pont az a generáció, aki már élvez egy komoly kapcsolatot vagy netán már gyereket akar.
( a kapuzárási pánik 40-50évesen az megint más)
Csitt, ne szóljatok senkinek!
Elárulok két szörnyű titkot:
-Hála és köszönet a Mindenhatónak, mi pasik baromi különbözőek tudunk lenni :)
-A feleségem egy okos, érzelemdús nő, akit imádok, és nem cserélném le senkire, de a kapcslatunk legelején ez másodlagos szempont volt.
(Nemrég egy sarokkal arrébb, az ezotéria rovatban érdeklődött valaki, hogy létezik-e működő szerelmi mágia. Többek közt ey olyan választ is kapott, hogy 'Orálszex, miközben váyakozva a szemébe nézel.' ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!