Mikre lennél képes, ha egy számodra kedves személyről van szó? Mi a legnagyobb dolog, amit érte (valóban meg) tennél? Vagy megtettél?
A legközelebbi családtagjaimért és barátaimért sok mindenre képes lennék. Lennék donor, levágatnám a hosszú hajam, hogy parókája legyen, stb. stb. Hálistennek még nem volt rá példa, de biztos vagyok benne, hogy ezeket megtenném.
Amit már megtettem, hogy a testvérem védelmében még iskolás korunkban összeverekedtem két roma fiúval (én lány vagyok), mert bántották az öcsémet. Nem gondolkodtam, az sem érdekelt hogy nagyobbak és erősebbek nálam. Összevissza karmoltam és harapdáltam őket! :)
Az ismerősöd egy nagyszerű ember lehet, aki a hosszú haját odaadta, hogy a lánynak parókát csináljanak belőle!!!
Feleségemért, gyerekeimért bármit.
Régebben voltam katona és az egyik srácot meglőtték odamentem mielőtt még egyet kap és kaptam a lábamba egyet. Nem olyan nagy dolog de lehet h pont az életét mentettem meg. Akkor is jóba voltunk de azóta méjobban
Még nem volt olyan eset, amiért kézzel fogható, nagy dolgot kellett volna tennem.
Csak egyszer segítettem egyik barátomon. Öngyilkos akart lenni, mert a megélhetése és az egész élete sem volt biztos. Senki nem hallgatta meg, ha a baját szerette volna elmondani. Egyedül én beszélgettem vele ilyenekről. Rövid idő alatt megnyílt előttem, és elmesélt mindent, ami miatt szenvedett. Rengeteget beszéltünk, és amit lehetett megváltoztatott az életén. Ma már boldog, és örül, hogy nem tette meg az öngyilkosságot. Hihetetlen számomra, hogy csak szavakkal, de sikerült megmentenem egy embert..
Amúgy Páromért és Anyukámért (csak ők vannak már nekem), szó szerint bármit megtennék! Ők jelentik az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!